/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 1.
    +1 -1
    Tolga'nın suçu yok ama suç tamamiyle Biliç'in. Kaç haftadır ayağına top değmeyen, sakatlıktan yeni çıkmış bir kaleciyi bu ölüm kalım maçında oynatırsan sonu böyle olur işte. Abi sinirimden duramıyorum yerimde.
    Not: Galatasaray'lıyım.
    ···
    1. 1.
      0
      kusura bakmada yenilen ilk goldeki kaleci hatasının bahanesi sakatlık olamaz 10 yaşındaki çocuk bile inanmaz buna
      ···
      1. 1.
        0
        Yok kardeşim işte konsantrasyon ekgibliği. Maç kondisyonu ekgibliği. Oyunu takip etme ekgibliği. Kaleci dediğin cin gibi olacak, gözünü 4 açacak, oyunu 90+ da bile ilk andaki gibi konsantrasyonla takip edecek. Bir anlık hata çok pahalıya patladı işte.
        ···
      2. 2.
        0
        yav o pozisyonda konsantrasyona gerek bile yok güzel kardeşim amatör kümenin kalecileri bile yemez o golü diyorum sana ya hadi madem o kadar kötü durumdasın oynama tolga ben hazır değilim dese kim onu zorla oynatacak cenk duruyo zaten kenarda kalecisiz bi durumda değiliz buraya kadar cenkle geldik bu maçta da cenkle oynayabilirdik
        ···
      3. 3.
        0
        Bu konuda haklısın ama Tolga'nın sakatlığı geçmiş, oynayabilecek duruma gelmiş işte oynattılar. Bunda kaleci antrenörlerinin de büyük bir payı var. Oynayabilir raporunu vermişlerdir belki de Bilic'te çıkartmıştır. Ama ciddi ciddi çok büyük bir yanlış vardı. Kalede Tolga'yı görünce söyledim kendi kendime çok büyük bir hata yaptılar diye ki haksız da çıkmadım açıkçası. O yediği ilk gol takımın bütün moralini alt üst etti. O golü yemeseydi gerçekten şimdi çeyrek final turu arıyor olurduk.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster