/i/Diziler

Sadece dizileri konuşacağınız altinci.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 651.
    +3
    Çok sağlam diziydi. Gerçekten harikaydı. Bu yazımı okuyacak arkadaşa gönül rahatlığıyla okumasını söylüyorum. Spoiler falan vermeyeceğim yani vereceğim kısımda belli ederim. Öncelikle gerçekten tüm hapishanelerde ki gerçekçiliği yansıtan bir diziydi. Aryanlar, Latinler, italyanlar, Gangstalar, Müslümanlar hepsinin farklı farklı gruplar olması. Yeri geldiğinde bir olup, yeri geldiğinde kavga etmesi falan gerçekten muhteşemdi. Diziye başlayacaklar için ise gerçekten hızlı olmalarını tavsiye ederim.

    Yalnız Prison Break gibi öyle bir haftada falan bitecek bir dizi değil bu. Yani bazen öyle bir olay oluyor ki etkisinde kalıyorsunuz. Şimdi bu dizi öyle bir dizi ki başrol yok. Yani başrol adam finale kadar gider mantığı yok yani. Dizinin en baba karakteri bile tak yoluna gidebiliyor o yüzden bazen birkaç gün açasınız gelmiyor.

    --spoiler--

    Mesela Adebisi'nin ölümünde ben de böyle olmuştum. OZ'da ki en sevdiğim karakterdi kendisi.

    --spoiler--

    Fakat seveceksiniz gerçekten ben böyle düşünüyorum. Benim hayatımda izlediğim en kral diziydi bence. Bunun tahtını sallayacak dizi de tanımıyorum. Simon Adebisi favori karakterimdi dizide. Kareem Said, O'Reily kardeşler, Augustus Hill, Miguel Alvarez, Chucky Pancamo gibi karakterlerde var bunun arasında.

    izleyin, izlettirin güzel dizidir.
    ···
   tümünü göster