/i/Cinsellik

Dikkat!bu altincide cinsel içerik bulunmaktadır.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2


    Uyarı.



    Birazdan vereceğim bilgiler, +18 yaş ve üzeri için olup, tamamen bilimsel ve bilgilendirme amacı gütmektedir, ferregrafi çağrıştırmamaktadır. Bu yüzden yazının devdıbını okuyacaksanız bunu göz önünde bulundurunuz.Başlığın cinsellik altincisinde açılması da aynı amaçtan dolayıdır.Bu da modlara duyrulur.





    Nedir ve Ne değildir?



    Scat fetişi yani koprofili, kişinin partnerinin/eşinin dışkısından haz alma durumudur kısaca tanımlayacak olursak.Bu insanlar, literatürde cinsel sapkınlığı olanlar olarak isimlendirilir. Bunların neredeyse tamamı, dışkının iğrenç ve pis kokulu olduğunu bilir, dışkının kokusuna ve tadına karşı bir zevk alması söz konusu değildir.





    Neden?



    Scat fetişi olanlar, cinsel çekim hissettikleri kişinin dışkısına dokunma, hatta onu yeme eğilimi gösterirler. Bundan zevk alırlar, hazlanırlar. Sebebi ise partnerlerinin gözleri önünde küçük düşmek ve aşağılanmak bu sayede libidoları artmaktadır.





    Peki neden aşağılanmaktan cinsel bir haz duyarlar?



    Bu biraz BDSM olayına giriyor. Bir çoğunuz bu tarz ferregrafik videoları izlemişsinizdir.Dominant(Baskın) olan kişi karşısındakine eziyet eder, mum damlatır kırbaçlar vs. Scat fetişi olanlar da bunun yerine dışkıyı tercih ederler ve bundan haz alırlar





    Scat fetişi türleri-1



    Başka bir nokta ise bu eğilimlerini çeşitli şekillerde gösterirler.Kimisi dışkılarken 31 çeker ve bunu karşısındakine sergiler böyle zevk alır, yalnız başına olmayı tercih eder. Bu kişiler genelde sanal olarak takılırlar ve web cam lerini kayıt altına alıp çeşitli ferre tube sayfalarına yüklerler.Kendilerini açığa çıkarmak onlara zevk vermektedir





    Scat fetişi türleri-2



    Bazıları partnerinin dışkısını yerken onun yanında olmayı ister, hatta partnerlerinin üzerlerine ve ağızlarına dışkılamasından zevk alırlar





    Scat fetişi türleri-3



    Çok küçük bir kısmı kendi dışkısı ile oynayarak mastürbasyon yapar.Bu kişilerin genelde cinsel yönelimleri konusunda kafaları karışıktır. Bir şekilde kadın/erkek korkusu mevcuttur.





    Sonuç



    Görüldüğü üzere, cinsel yaşamda yapılan kaçamaklar ve deneyimler sadece o kişileri ilgilendirir. Buna tiksinç iğrenç demek doğru değildir.


    ···
   tümünü göster