/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    züt kılları okusa noolur dıbınakoyim işte biri okumuş yukarı yazmış yok hizmete bakarım diye. Anlamaz ki o alt tarafı bir züt kılı bir koyun. Koyunlar düşünemez neredene kadar otlayacakları çobana bbağlıdır.

    Ha bi de söylemeden geçemiycem bi devrimciler var. Devrimciler var ya bu şerefsizlerin çoğu pkk lıdır. Devlis diye çıkarmışlar bi gibim topluyolar liselileri ama şöyle bi bakın Atatürk ü kullanarak gençleri topluyorlar ve gençlere anarşizmi komünizmi aşılamaya çalışıyorlar. Ve Atatürk'ü komünist bilen bir nesil yetiştirmeye çalışıyorlar. Peki tüm bu yaptıklarıyla devrimcilerin sabah akşam sövdükleri akp den ne farkı kalıyor...

    yani kardeşim aşırı sağ ya da aşırı sol zihniyetle Atatürkçü olunmaz. Zaten hem aşırı sağcılar hem de solcular benim dediklerimin hiçbirini kabul etmeyecekler. Hatta sövecekler.

    Ama bilmiyorlar ki Atatürk ün Kemalizmi sağ ve sol görüşün tam ortasında bir ekonomi sistemini benimsiyor.

    Bu ülkede gerçek vatansever insan çok az kaldı çoook. Allah sonumuzu hayretsin. .
    ···
    1. 1.
      0
      noktasıdan virgülüne kadar katılıyorum sana başka ülkelere bakın örneğin amerika bir demokratlar var birde cumhurşiyetçiler ama hiç birisi ülkesinin kötülüğünü düşünmüyor tek bildikleri bir şey var amerikanın menfaatı bizdede tek bir şey var türkiyeyi nasıl giberiz .

      buna solda dahil sağda dahil ülkücüsüde sosyalistide kürdüde din sömürgeciside hepsi aynı bu ülkeyi düşünen yok
      ···
      1. 1.
        +2
        Adam gibi adam detected. Herşeyine katılıyorum panpa. O okulda ki liselileri örgütlemelerine de tanık oluyorum ve örgütleyenlerin alayı pkk sempatizanı. gibicem böyle işi ülkede kimse ülke menfaatlerini düşünmüyor. Herkes kendi derdine düştü. Bunda hükümetin böl-yönet politikasının etkisi çok büyük panpa. O yüzden de cCcMHPcCc
        ···
   tümünü göster