/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1 -1
    Yazacaklarima tum akli basinda yazarlarin katilacagini dusunuyorum cunku hepimiz ayni dertten muzdaribiz.
    Oncelikle ben yillardir bu sozlukte ikamet etmekteyim. Cok fazla uygulamaya katildim cesitli aktivitilerde eglencelerde bulundum. Ne lan bunlar acaba diye dusunenler olacaktir. Yeniler bilmez, onceleri bi korku vardi. Bi deyim vardi herkesin dilinde. "iNCi gibER".. Canli yayinlara korku sacan yazarlar, anketleri gibertmeler, ilgisiz yerlerdeki oylamalara katilip ortaligi karistirmalar ve daha bir suru sey. Korkardi insanlar ve merak ederlerdi ne bu inci nedir ne degildir. Bilmezlerdi ve anlayamazlardi cunku icimize giremezlerdi.. Liselilerle tassaklar gecilirdi burda. Gececi tayfa vardi sessiz sakin ust duzey muhabbetler edilirdi..
    Simdi ne mi oldu ? Durum ortada zaten ne denirki. Gecenlerde sozluk amli doldu diyen serkan, 9-10 yasinda cocuklar var sozlukte farkindamisin. Ilkokuldaki arkadaslarina laf sokma cabalarina falan giriyolar. Ne zamanki uye alimlarini acik biraktin, dagildik. Eskilerden kimse kalmadi. Mizah seviyesi yerlerde. Artik sozlukte mutlu degiliz.
    Aslinda daha elestirilecek anlatilacak cok sey var. fakat eskisi gibi degil iste suan bosa konustugumu dusunuyorum. Beni anlayabilecek cok insanin kaldiginida dusunmuyorum. Bu baslikta buralarda curur gider be serkan..
    Benden bu kadar hadi eyvallah..
    ···
   tümünü göster