/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    dilerseniz hikayeye başlayayım.

    yıl 2006 panpalar buralar tabi o zamanlar dağ taştı biz buralarda ırgat olarak çalışıyorduk . o sıralarda köye yabancı biri geldi . bizim köyün adı da gıybetçiler olarak kalmıştı . ne olay olsa en uzak yere bile olay yarım saatte duyulurdu .neyse falan filan derken ben yine o gün işe gittim o amelelik senin bu amelelik senin vinç gibi her şeyi taşıyorum çok yoruldum . rus var gel gib deseler kalkıp gibecek halim yok . o günde çalıştığım yere hiç bi gibime benzemeyen köyün yabancısı geldi . benimle tanışmak filan istedi tamam dedim tanışalım . işte o gün ne olduysa ben bu serkan inciyle tanıştıgım zaman oldu. bu gibik mütait olduğunu söyledi bu araziyi satın bana size ev yapayım dedi. olayı da ballandıra ballandıra anlatıyor bide . bizimde cahilliğimize geldi he dedik yap göster marifetini .aradan iki buçuk sene geçti serkanın gibini kaldırdığı filan yok . neyse biz bütün köylü keranede toplandık karar aldık bu serkanı bir güzel linç edelim köyümüzün güzel dayağını yesin bal şeker olsun belki gaza gelir bir gibim iş yapar diye.

    serkan dayağı yedi yarım yılda çok çabaladı , çalıştı . bu gibik ortaya çıkarttığı tek şey büyük çapta bir internet kafeydi . ayrı ayrı odaları olan alaturka tuvaleti , taharet musluğu olan, yatağı döşegi , gardolabı her şeyi vardı . yaptığı bu bir gibime benzeyen inşaattan sonra bide yeni bir site kurdum köyün tamdıbını da yazar yaptım üyelikleriniz filan var diye zırvaladı bu gibik serkan artık yapmıştı tamam dedik . tabi biz bilgisayarı filan bilmiyoruz gibik serkan hepsini bize ögretti . köyün 96 yaşında ki hüsnü emmisi bile bilgisayarı takır tukur çözdü sonra da ölümü bilgisayar başında olmuştu ahh gibik serkan hüsnü emmiyi bile aşırı klavye kullanmaktan felç etmiş üstüne öldürtmüştü .

    falan filan beyler tam 6 yıl oldu gibik serkanın kurduğu bu site . hani diyorsunuz ya eski yazarlardan eser yok şimdi . onların olmamasının nedeni gibik serkan hepsi öldü mefta oldular . siteye daha fazla trend hikayeler girsin diye bizi çok çalıştırdı. aş vermedi su vermedi helanın kapısını kitledi daha çok çalışalım diye pekekent . bazılarımız bu savaşa dayanamayıp klavye başında şehit düştü , kimimiz de serkanın ossuruğundan zehirlenip öldü ve serkan katlanılmaz muallaknin biri , panpalar şuan haftalık hela iznimizden yazıyorum 1 dakikalık gibi bir sürem kaldı . belki bir daha ne zaman yazarım bilemiyorum şimdiden hakkınızı helal edin . bu arada taharet musluğu da bozulmuş zor durumdayım zütümü silemiyorum amk . gibik serkan kapıyı çalıyor beyler selametle kalın .
    ···
   tümünü göster