/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +2 -6
    Belkide tarihteki en iyi ayarı veremedim ama kendi vücudumdan en iyi ayarı yedim arkadaşlar.. Hemde hiç beklenmedik birinden...

    Yıl 2008 lise 3'üncü sınıfa gidiyorum.. Kanım kaynıyor ve testestoron hormonlarım tavan yapmış durumda banyodaki sıcak-soğuk musluğunun deliğini gibiyorum. Soda şişesinin ağzını giberken yanlışlıkla içerde kaldı gibim.Çok azmış durumdayım.. Tabiki buda belamı bulmama yardım edecek..

    Neyse kız arkadaşım vardı buse 1.65 boylarında esmer mavi gözlü 55 kilo.. Birbirimize karşı çok samimi ve dürüstçe davranıyoruz. Bazen sex muhabbetlerine geliyor sohbet açık açık söylüyoruz. Bir gün kantinde otururken kulağıma fısıldayıp seninki kaç santim dedi. Gerçekten utandım ama doğruyu söylemeliydim 14 cm dedim bana bakarak güldü o kadarcık mı deyip eliyle bamya işareti yaptı. Bende altta kalmamak için küçük ama işlevi büyük dedim iyi hadi bakalım dedi.. O gün gezme bahanesiyle evden çıktım.. Busenin yanına gidiyorum kuytu bir yerde buluştuk açda seninkini göreyim dedi.. Açtım gerçekten çok küçüktü güldü tamam kapat neyse ben gidiyorum dedi ve gitti.. Ertesi gün okulda adımı çıkardı kevaşe küçük bamya diye o gün bütün gün kafamı sıradan kaldırmadım. Çıkışta ağlayarak eve koştum bi tane kablo buldum ve kapının koluna bağladım.. Sistem aynıydı aynı diş çekmek gibi gibime bağlayıp çekecektim ..gibimi uzatmalıydım benimkide bûyük olmalıydı evet işte bütün sorun buydu sadece büyüklük.. Tatmin meselesiydi bu kız arkadaşımı tatmin etmeliydim Öyle de yaptım birinci çekişten hafif kanamaya başladı ikinci çekişte yarısı koptu bende bu arada aha uzuyo diye seviniyodum.. 3. Çekişte yerinde koptu ve kanlar fışkırmaya başladı Fışkıye gibi kan sıçrıyordu.. O anda bayılmışım gözümü hastanede açtım. Belden aşşağımı uyuşturmuşlar. Babam yanı başımda üzülme oğlum bunların hepsi geçecek diyordu. Kapının önündeki doktorlar artık benden ümidi kesmiş bundan bi gibim olmaz diyorlardı. CIA VE FBI işin aslını öğrenmek için beni sorgulamaya çalışıyorlardı.. Dünya kadın hakları örgütü beni kendi saflarına çekmek için dışarda delice slogan atıyorlardı. Sonuçta çükümden oldum ucunda az bişey kaldı o da kârdır sonuçta demi ?
    ···
   tümünü göster