/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +18 -9
    Sonradan 180* dönse de m.kemal gerçekleri zamanında söylemiş izmirli gavat Kemalistler iyi düşünsün.

    kemal paşa çanakkale savaşı'ndaki türk askerinin inanılmaz tevekkülünü ve ölüme koşar adımlarla gitmesi karşısındaki şaşkınlığını şu sözlerle dile getirmiştir:
    "size bomba sırtı vakasını anlatmadan geçemeyeceğim. karşılıklı siperler arasındaki mesafe sekiz metre, yani ölüm muhakkak. birinci siperdekiler, hiçbiri kurtulamamacasına kâmilen düşüyor, ikincidekiler onların yerine gidiyor. fakat ne kadar şayan-ı gıpta bir itidal ve tevekkülle, biliyor musunuz? öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor. hiç ufak bir fütur bile göstermiyor. sarsılmak yok. okuma bilenler, ellerinde kur'an-ı kerim, cennete girmeye hazırlanıyorlar. bilmeyenler kelime-i şahadet getirerek yürüyorlar. bu, türk askerlerindeki ruh kuvvetini gösteren şayan-ı hayran ve tebrik bir misaldir. emin olmalısınız ki, çanakkale savaşı'nı kazandıran bu yüksek ruhtur."
    ···
    1. 1.
      +9 -16
      Sus lan dıbını ırzını gibtiğimin yobaz arap puştu.
      ···
      1. 1.
        0
        Sus anani giberim oc
        ···
      2. 2.
        +1 -2
        gerici yobazları gibende bu yüksek ruhtur aklında olsun amk dölü
        ···
      3. 3.
        +1 -1
        bu işler dinle filan olsa araplar dünyanın hakimi olurdu müslümanlıgı gibtirme şimdi bana
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      +1 -2
      bu amsever varya amsever, tam bir o.ç yobaz arap yarraa hasretlisi bi bintir.. bu 2+2 4 derse inanmayın.. amkdum çocuğu şöyle oçlarını almayacaksın şu siteye ama nerdee
      ···
   tümünü göster