/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +34 -17
    Yıl 2003. Maddi durumumuz bir turabi alacak kadar iyi değildi.Ben turabiyi ilk bir misafirlikte görmüştüm. Misafir çocukları turabinin müthiş direk dansı ve çılgınlarca gibi gülmesiyle adeta kendinden geçmişlerdi. Babama bir turabi alıp alamayacağımzı sordum gözlerimin içine duygulu ve masum bir bakış attı ve yol boyunca tek kelime etmedi.

    O gece güzel bir uyku çekmiştim. Sabah gözümü açtığımda ise karşımda babamı görüyordum. Yüzünde okan bayülgen maskesi , altında slip mayosuyla bana bakıyordu. Odama da bir direk koymuştu. Beni soyup sadece donumla bıraktı. Ona ne olduğumu soruyordum ama ağzından çıkan tek cümle ARTIK ERKEKLER GELiN OLMAK iSTiYORLAR idi. Sonra bir kırbaç çıkardı ve bana direk dansı yaptırmaya başlattı. Sonra slip mayosuyla yanıma geldi ve acunun tişörtlerinden birini giyip ödül oynunu kazandın muz yiyebilirsin dedi. Sonra da o muzu bana sabaha kadar hunharca yedirdi. Belki bana bir turabi alamamıştı ama bana hayatımın en kötü gecesini yaşatmıştı.
    Mekanın cehennem olsun baba beni hep ödül oyunundan sonra kavga edilen sahra gibi gördün ve beni hep zevkin için kullandın.
    ···
   tümünü göster