/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    +2
    Kisasa kisas var boyle varliklarda bulasana bulasirim sana vurana sende vur mantigi..
    Rahmetli dedem bir gun tarla bir yerde uyuyakalmis kendiside prostattir tutamamis iste bir agacin dibine isemis orasida bu varliklarin oldugu yer imiş velhasil aradan yillar geciyor babannemin dogdugu her cocuk dogar dogmaz agizi kopurup oluyor tam 3tane halam bu sekilde vefat ediyor 3.unde anliyorlar bir sorun oldugunu hocaya gidiyorlar hoca diyorki sen 5 cocugu oldurmussun 1ide sakat kalmis esitleninceye kadar vaziyet gidecek yapacak birsey yok..

    Dedemin babasi kahirede imamlik yapiyor ona ulasiyorlar o geliyor onun tadinidigi kudretli biri bizdeki aga babasi gibi dusunun onlardan daha guclu bir varlik anlasma saglatiyor dedem 9yil o agaci onune onlarin istedigi bisiler birakiyor ne oldugunu hic anlatmadi..

    Buyuk dedemde o kudretlinin dostlugunu onemsedigini onu emri altina almak yerine bedelini odemeyi kabul etmis buda istedigi yardim boyutunda takas size dostta olsa dusmanda olsa herseyde takas var b.dedemin bi kac ilim kitaplarini yakmasini istemis hepsini ykmis tabi eger bu olanlar olmasa babam dogmuyacakti.. Sacma gelebilir fakat halalarimin mezar taslari hic bir zaman kirli kalmaz isteyeni goturebilirim
    ···
   tümünü göster