/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2
    sormuyonuz cıkabildin mi. saatlerdir karakoldayım. sınav basladı, büyük umutlarla saatlerdir 31 cekememenin verdigi gerginlikle, sürhatle soruları cevapladım. soruların sonuna geldim ki 20 soru filan daha cözsem yetiyo. kafamı kaldırmamla,90 60 90 sınav gözlemcisi hocasının nylon coraplı bacaklarıyla frikik verdigini tespit etmemle, haşmetlimin kaskatı kesilip, beyne kan gitmeden odaksal zoom hiyerarşisi icindeki maviliklerde kayboldugumu farkettim.

    ben yaklasık bi 30 dakika kadına kilitlenmiş olcam ki,huur evladı olan yaglı kafa sınav gözlemcisi evet sınav bitti cocuklar diyip önümden kagıdımı cekme gafletinde bulundu. verir miyim. yarım saattir o kagıdı kadın gözlemcinin pürüzsüz bacaklarının yerine koyup cılgınlar gibi okşadım.o cekiyo,ben bırakmıyorum,o cekiyo ben bırakmıyorum. neyse bi 5 dk kurban pazarlıgı yapar gibi bi karambol yasanmasıyla, cart sesinin gelmesi bir oldu.

    ben bu sınava bir yıldır,son anına kadar her türlü eziyetine katlanıcam,o kadar soruyu cözüp, kıcımdan litrelerce ter akıtıcam,bu dıbına kodumun yaglı kafası kagıdımı alıyo sınav bitti diye. hadi almasını gibtir et,bide yırtıp sınavımın gecersiz olmasına sebep oluyo. beyler sınıfta resmen cinnet gecirdim. kendimi yerden yere vurdum ucan adam sabri gibi, yetişin adam öldürüyolar diye feryadı figan ettim. polisler filan geldi. karakola cektiler. döverek kagıdımı almaya calısıp, darp ederken sınav kagıdımı yırttı, gelecegimle oynadı diye zırıl zırıl zırladım. gibayetci oldum pickurusundan. davalık oldum, tazminat alıp sürün sürüm sürümdürücem muallakyi.
    ···
   tümünü göster