/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Ankara sincanda bir lisede girmiştim öss'ye sene 2000.işte geçen sene kazanamamısım bu sene 2.yi deniyorum. Babamla annem ümidi kestiği için teşrif etmedi. Abimler bırakıyo beni sınava.
    Neyse sınava girmeden bunlar gazlıyo benı kazanamazsan dunyanın sonu degıl bız arkandayız sıkma canını fılan. Verdıler gazı gırdım sınava. Sınıf zemin katta pencere kenarına kuruldum. Sınavın baslamasına 20 dk var ,gözetmen sıcak oldu dıyerekten camı açtı. Camı açmasıyla camın az uzagında sıgara ıcen abımlerın seslerı gelmeye basladı kulagıma.
    Bunlar konusuyor işte, Bu sene de kazanamazsa ,babam bunun geçmişini gibecek filan.Öbür abim ,babamdan once ben giberim bunun geçmişini, önce dayak sonra sanayi filan diyor. Evden kovalım bu bini boşuna yük olmasın filan. Gözlerim doldu beyler moral 0 girdim sınava. Beklentileri boşa çıkarmayıp tabikide kazanamadım ve 1 sene daha hazırlanmak zorunda kaldım. Gene kazanamadım. Sonra gibtiret madem gafa basmıyo demekki diyip okulu bıraktım. Sanayide tornacı açtım. Paranın dıbına koydum.Şu an zenginim ve bunu arkamdan konuşan züt aileme borçluyum.Bu da böyle bir anımdır.
    ···
   tümünü göster