/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +5
    Kafamın arkasında turan çıkıntısı var. kalçam da mavi bir dogum lekesi var (turan ırklarında genelde oluyor) gözlerim çekik değil ama kısık duruyor uzaktan beyazı zor görünür.. tam oğuz gözü yani. ince badem göz.. övünmek gibi olmasın saf Türküm. senin gibi k.rt olmadıgım için gurur duyuyorum
    ···
    1. 1.
      +2 -6
      Birincisi Kürt değilim . Ikincisi sen Turan ile gurur duyuyorsun ben ise insanlığımla . Ama tabi sende haklısın . Insanlık vasfı olmayınca bir aşağı olan mertebe ırka sarılmışsın . Umarım mesaj gerekli mercilere gider .

      Edit : Şimdi sen kendine yörük falan da dersin .
      ···
    2. 2.
      +5 -1
      vay dıbınakoduğumun komünisti
      ···
    3. 3.
      -2
      Evet ya vay amk koyduğumun Komünisti . Peki niçin ? Bence insanlık daha önemli dediğim için .

      Işte Komünizm bu kadar kötü birşey . Acaba biz Moskova ' ya mı gitsek ne ?..
      ···
    4. 4.
      +1
      heee komünistler insanları sevdiği içinmi 80 milyondan fazla insanı öldürdüü vaaay stalin halkını sevdiği içinmi 10 milyon insanı gulaglara tıkayıp ölene kadar çalıştırdı dimi ? mao halkını sevdiği içinmi komünizmi reddeden 60 milyon insanı katletti ?
      ···
    5. 5.
      -1
      Amk sığırı seni . ABD sırf Sosyalist rejimleri kötülemek için kayıpları ölü demiş sen hala elizabeth . Gulaglar siyasi suçlular için yapılmış mahpuslardır . Sen önce git Auschwitz ' e bak .

      Ama tabi Mr. Faşist bilecekde biz bilmeyeceğiz . Peki niye demiyorsun ki Sovyetlerin 16 yaşına kadar çocuklara maaş bağladığını , okumanın ücretsiz oluşu , kolhozları niye anlatmıyorsun . Hani sen mercimek beyninle bir Faşist olarak herşeyi bilirsin ya , o yüzden sordum .

      Ssssss iiiii kkkkkk tttttt iiiiii rrrrrr .
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster