/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +35 -3
    Edit:beyler çok üzgünüm şu an.hayatımın en üzgün dakikalarından birini yaşıyorum. sayfalarca reserved ve destek mesajları geldi. bekledık ve bu gibertmeyi yapmayı gerçekten istiyorduk.bir buçuk yıl sonra ilk defa televizyon izledim bugün lan sırf ziyaret görebilmek için. olmadı panpalarım. zıyaret saatıne geldıgımızde reserved yazanlardan birkaç kişi kaldı.4 veya 5 kişiyle yüklendik.ve programa ziyareti gerçekleştiremedik. tüm inci sözlük ailesine özürlerimi sunarım ve bu başlığın @1i olarak rezilliği tamamen kendi omuzlarıma alıyorum içinizden geçtiği gibi çugularınızı yollayın bekliyorum.ama iki şeye küfredicem
    -1.si reserved yazıp gibicez bilmemne yazıp zıyaret saatinde bizi beş kişi bırakan huur cocuklarına
    -2.si yayın boyunca telefonu mesgul olup programa sadece 1 kişi alan okan bayülgene..

    katılamayacaksak biz bu programa neden telefon numarası bırakıp bizi yarak gibi bekletiyosun sorarım sana. neyse dıbınakoyım.bu sözlük artık resmi olarak bitmiştir bu başarısız ziyaretle.. üzgünüm panpalar gerçekten çok üzgünüm.

    edit2:bu arada bu yayına sadece amlılar bağlanabılıyor. sureklı başlık açıp meme capsı atan, prim yapan amlı huur cocukları da bu zıyarete gelmeyerek bızlerı elı sıkınde gözü yaşlı bırakmıştır.
    ···
   tümünü göster