/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +108 -5
    Sevgili liseliler bizden gecti ama az çok insan pgibojisiyle ilgiliyim sizi başariya goturecek taktikleri siraliyorum

    1-oncelikle gencler stres yapmayin diyenler daha fazla stres yapmaniza sebep olur.o yuzden son iki gun pek fazla insanla gorusmeyin telefonunuzu kapatin.ygs harici muhabbet yapacaginiz samimi arkadaslarinizla eglenin.

    2-gercekten calistiysaniz yaparsiniz zaten. calismadiysaniz ehe gibimde degil xd tarzi triplere girin. kendinizi ne kadar inandirirsaniz giblemediginize o kadar rahat olursunuz. rahat olunca sorularin bilgiyle alakasi olmadigini gorecek basariya yaklasicaksiniz.

    3-pgiboloji gercekten onemli. dedigim gibi.bu sinav bilgi sinavi degildir zeka sinavidir. akilli olun yani. aşk acinizi lolde gireceginiz altin kumeyi veya knight taki carinizin levelini bi kenara birakin amk aklinizi bosaltin. meditasyon falan yapin.

    4-universite hayatini dusunun.her turlu aktivite kari-kiz ortamlar sizi bekliyor olacak.yok diyen asosyal picin tekidir gidince anlarsiniz zaten. evleneceginiz kizla bile tanisacaginiz yer buyuk ihtimalle universite olacak. zaten lysden sonra o kadar rahat olacaksiniz ki kazansaniz da kazanmasaniz da o sivilce tarlasi suratlariniza veda edecek sulalem raad panpa diye dolasacaksiniz ortalikta.

    5-son olarak hepinize basarilar dilerim.bu ulkeyi kurtaracak, okuyup vatana millete hayirli olacak birer nefer olmaniz dilegiyle gozlerinizden opuyorum. basaracaksiniz incinin ve turkiyenin yeni nesli
    Edit:45yasinda degilim
    ···
   tümünü göster