/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    +5 -1
    hedefi yüksek olup çok çalışmış olanlara:
    sizin zaten yapamama gibi bi ihtimaliniz yok. o yüzden stres olmanızın hiçbi anlamı yok. aman napıcam ne edicem diye arkadaşlarınıza söylenmeyin. sadece onların sinirini bozarsınız. sınav sabahı güzel bi kahvaltıyla ve iyi bi moralle sınava girin ve o sınavı yok edin.

    hedefi yüksek olup yeterince çalışmamış olanlara:
    muhtemelen belli bi birikiminiz ve zekanız var. artık bunu en iyi şekilde kullanmaya bakmalısınız. sınavı etraftaki balonları topladığınız bi bilgisayar oyunu gibi düşünün. ne kadar balon toplayabilirseniz o kadar iyi. onun için yeri gelince üst üste beş soruyu bile boş bırakmaktan çekinmeyin. yapamadığınız şeylerle oyalanmazsanız sınavın eline verirsiniz.

    hedefi ortalarda olup kendiniz hazır hissedenlere:
    size diyecek bir şey yok. bu birkaç gün kendinizi iyi koruyun. dışarda çiğköfte kumpir falan yemeyin. bağırsaklarınızı bozmayın.

    hedefi ortalarda olup kendini ekgib hissedenlere:
    arkadaşlar bugün oturup osmanlı kültür uygarlık ve inkılap ezber yapıyorsunuz. dört beş soru sizin için çok şeyi değiştirebilir. bana duacı olacaksınız.

    hedefi yerlerde olup kaygılı hissedenlere:
    bu sınavı bi deneme gibi düşünün. soruları görüp ne yapıp ne yapamayacağınıza bakacaksınız. nasılsa seneye hazırlanırım ihtimali kafanızda olsun. herkes akademik sınavlarda üstün başarı gösterecek diye bi kaide yok.

    hedefi yerlerde olup sınav gibinde olmayanlara:
    sizde eşek şansı oluyor. bunu iyi değerlendirin.

    herkese başarılar. inci sözlük rehberlik servisi
    ···
   tümünü göster