/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +4 -2
    Ne günlerdi be.. Ash Ketchum zavallı Pikachu'yu zorla dövüştürerek bahis yapıp para kazanırdı. Çok söverdim. Sonra iki tane de huur çocuğu arkadaşı vardı Misty ve Brock onlar da huur çocuğu idi. Yağlı kapıyı bulmuşlardı tabi Pikachu gibi varlarını yoklarını ona yatırarak zenginlik yolunda emin adımlarla ilerliyorlardı.

    Velhasılıkelam ülkemizin duyarlı gençlerinden bir tanesi daha fazla dayanamayarak "Pika pika pikachuuuuu" nidası eşliğinde 5. * kattan atlayarak pikachuya çektirilen bu ızdırabın sonlanması için devlet yetkilelerini iş başına çağırmıştır.

    Duyarlı gencimizin bu tutumuna karşı yetkililer daha fazla dayanamayarak Pikachu'yu zalim Ash'in elinden kurtararak Gökçeada'daki mutlu hayvanlar çiftliğine yerleştirmiştir.

    Ash ve Brock ise hayvan dövüşü yaptırdıkları sebebiyle 431.000 ₺ para cezasına çarptırılmıştır. Misty'den ise uzun süredir haber alınamamaktadır ancak bir kesim insan kötü yola düştüğüne inanmaktadır.

    Böyle güzel yapımları tekrar görmek istiyoruz elbette bizi bu kadar derinden etkileyen çizgi filmler artık yapılmıyor maalesef.

    Edit: Beyler çok güldürdünüz beni dm aracılığı ile panpa pokemonla ne alakası var bu fotoğrafın diye soruyosunuz. Ulan hahah *
    ···
   tümünü göster