/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +48 -1
    Kızlar.. Gerçekten iyi olanlar da var. Ama kendiyle beraber ruhu da huur olanların sayısı günden güne artmakta... Üniversitedeyiz. Arkadaş lise 4'e giden (memleketinden) bi' kızla mesajlaşıyo. O kadar sormadım ama muhtemelen daha önce analdan bi' kaç kez gibtiği bi' kız. Mesajlaşmaların bi' kısmını görüyorum. Arkadaş biraz da dalga geçer bi' şekilde mesajlar atıyo. Gördüğüm mesajlaşma şu..
    -girim ya
    -nereye?
    -amina
    -bebek istiyon heralde
    -korunuruz
    -ben öyle korunmaya falan gelemem gibeceksen erkek gibi gib arkadan ya da önden yap hem ne güzel üstüne kalırım..

    beyler buraya kadar bile normal buldum. O sıralar bi' yandan gülüyorum. Sonrasında arkadaşın attığı mesaj üzerine kısa süreliğine kahkahaya boğuldum..

    -patlak mısın?
    (Bunun üstüne, arkadan ısrar ettiğine göre heralde zarı duruyodur dedim. Evet. Duruyo ama verdiği cevap bende anlık bi' kahkaha sonrasında uzun bir düşünme yarattı..)
    -huur muyum lan ben?

    bu nası' bir mantık lan!! Bak gerekirse amı ver, zütü ver, ağzına türlü türlü yarak girsin.. Benim yaşamım bu de.. "Ben huur değilim, karşılıklı zevk aldığım için yaptığım bir şey." de. Ben gerçekten böyle birini huurlukla itham etmem. Ama sen yarağı ağzına al, zütünü esnet. "Bakire misin?" deyince sırf bi' zarın var diye huur olmadığını düşünüyosan, asıl huur sensin!!! Asıl böylelerinden korkun beyler. Sevdiği için birinin peşinden gitmiş bakireliği olmayan kız, yarın öbür gün herkese ilkim sensin deyip amı dışında her yerini birçok erkeğe sunmuş birinden çok daha namusludur...

    özet: Her önünüze gelene güvenmeyin..
    ···
   tümünü göster