/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
https://scontent-vie.xx.f...c1fc4a8b4&oe=5577C4E8
  1. 1.
    +5
    beyler şuan yabancı ve türk hatunla aynı şekilde, aynı hitapla, aynı zamanlarda konuşuyorum. bugün size birkez daha türk hatununun ne kadar 'kezban' ve 'zütü kalkık' olduğunu bir kez daha açıklayacağım.

    Yabancı hatunla konuşma diyalogumu paylaşayım.

    Finlandiya'dan buldum hatunu beyler. 2.ayımız olucak hemen hemen konuşuyoruz. Ve çok seviyeli konuşuyoruz o benden 10yaş büyük. Ama kendimi çok iyi anlattığım için, sorun olmaz diyor. ve zaten öyle olmasa 2ay geçirmezdi kız benimle..olm bu yabancı hatunlar o kadar raad ki anlatamam abi..ilk sex konuşmasını mastürbasyonla açmıştım sanırım. amk çok açık ve net karşıladı. watsappdan görüşüyoruz. sürekli sex hayatımız var. o da bende adeta bir sex makinesiyiz. açık açık bütün cinsel şeyleri konuşuyoruz. istediğim pozisyonda domalıp foto yolluyo. tabiki bende öyle. soruyorum işte en çok sevdigin pozisyon vsvs. neyse herşeyi çok rahat konuşuyoruz, ayrıca hiç daha trip attığını görmedim ve hissetmedim amk.. ben yazmayınca o merak ediyor. seni çok özledim felan diyor amk.. yani onlar sizi kaçırmamak için elinden geleni yapıyor..

    şimdi gelelim bizim kezbanlara..

    malesef ülkemizin %68i kezban kaynıyor. acı ama gerçek.
    çok kızla konuştum, çok kızla değişik muhabbetler ettim. ama böyle saçma sapan, itici, kezbansı karşılanmadım hiç.

    amk kıza selam yazıyorsun. sanane diyorlar. 10dkda bir trip atıyorlar zaten bilirsiniz. siz yazmazsanız o sittin sene yazmaz. muhabbet kurmayı sizden bekler. hediyeleri sizden bekler. beklerde bekler abi. sürekli merak edilmek ister. amk sen kimsin ki yarram?. neyin zütün kalkıklığı bu?? 15gr amın var diye sultan mısın amın kızı? ne yani ne olur hani olumlu karşılasan düzgünce yorum yapsan, kezbanca davranmasan. ne kaybedersin bre huurnun kızı? neyse amk yazdıkça sinirleniyorum abi yeterli bu kadar.

    not:bu arada türkiye'nin en hatun gibi hatunu ''ZARA'DIR.
    ···
   tümünü göster