/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +8 -2
    beyler 2 ay önce okulda bi kızla tanıştım şans eseri, dar kot pantolonlu ama türbnlı hani derler ya altı kerhane üstü minare diye aynen öyle. 1.65 boy yeşil göz ve bembeyaz bişey. ilk başta rahatsız etmemek için okkulun kantininde falan yanına gitmedim hoşuma gitmesine rağmen yani uzaktan uzaktan kestim ama 4-5 kez de yakalandım ilk zamanlarda keserken.

    ders vardı imza mimza atıldı tam giriş kapışından çıktım telefonumda sevgilime mesaj atıyodum ( eskişehirde ben istanbuldayım) ki bi anda yaa pardoon diyerek yanıma geldi bu kaltak ve yaa şeey ben notlarımı bulamıyorum daağğ sende varsa bana verir misiin dedi inanılmaz ciksi bi ses tonuyla ben de fırsat bu fırsat diyerek ben de zaten cafeye gidiyodum gel benimle orada istersen yazarsın ya da fotoğrafını çekersin dedim ve tanıştık beyler. adı hayal esma'ymış kaltağın ve o gün kafede bayağı ilerlettim arkadaşlığı.

    velhasıl 2 gün sonra mesajlaşırken vatsapta erotiğe girdik ve 4. günde evime geldi. o gün ders çalışırız film izleriz derken 1 saat seviştik yarın saatte sakso çekti ama var ya ne sakso amk ruhumu çekti aldı huur. ilk haftanın sonunda gibmeye başladım ben zütten gibmek için iknaya girmişken bakire değilim dedi ve devam ettim bende.

    yani demem o ki türbanlı kahpeler daha azgınlar, dininde imanında olanları tenzih ediyorum ama anadolunun gibik bi şehrinden büyük şehirlere gelen ve içinde huurluk kırıntısı olan türbanlılara yanaşın amk. 1 aydır her türlü fanteziyi yaptık kaltakla.

    hatta geçen hafta sex shopa girmiş ve kostüm dildo jel falan almış amk. ben bu kızı daha 4 sene giberim.
    ···
   tümünü göster