/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +9 -1
    Görmüş olduğunuz resimde düz çizgi modelindeki pijama ulu önder uzun adamın biricik yaveri minik ahmetin halı saha maçlarında giyip mükemmel maçlara imza attığı imzalı pijamadır ve halen üzerine sinmiş ter kokusunu almak mümkündür, ayrıca pijama üzerindeki belli yerlerde biriken ter hacı yağı yerine sürülebilir. pijamamız el ile dokunmuş olup bunu dokuyan S. Akkoyun kör olmuştur. Her türlü estetik hareketlere el verişlidir örnek vermek gerekilirse:

    http://galeri8.uludagsozl...5%9Fte-komutan_719680.jpg
    burada minik ahmetin yaptığı 0 bacak açmayı görüyorsunuz. hiçbir başbakanda bulunmayan aniden boy atma olayınıda yine minik ahmet bu pijamaya borçludur.

    http://www.haberinozu.com...Flu_sahada_co%C5%9Ftu.jpg
    dikkat edilirse halk büyük bir şaşkınlık içerisinde olaya tanık oluyor ve tepkilerini gizleyemiyorlar. en son buna benzer bir tepkide uzun adam 2007 yılında ameliyat olurken namazını eda etmişti ve buna şahit olan atesit birkaç doktorun ışide katılmasıyla olay sonuçlanmış ve buna tanık olan halkta aynı tepkiyi vermişti. ( 2007 yılında ışide katılmaları ayrı bir konudur )
    (bkz: http://galeri.uludagsozlu...liyat-olmas%C4%B1-579946/)

    ---
    bittimi tabiki hayır günlerdir tartışılan bir elbisede mavi-siyah mı yoksa altın sarısı-beyazmı sorularına kınarcasına cevap veren bu pijama direk olarak siyah ve beyazdır. aksini iddia edende katıksız oçtur. davutoğlu bu pijama ile o elbiseyide kınamış ve röportajında Eyy moda lobisi biz sizide çok iyi biliriz, bizim rengimiz değişken değildir demiş ve ardından seri kınama hareketleri ile modanın kalbini paristen konyaya taşımıştır.

    http://www.gphaber.com/im...hali_saha_maci_h20538.jpg
    bu fotoda ise minik ahmeti 120fps kayıt alabilen kameralarımız bile blurlu olarak çekebiliyor ve hızını yakalayamıyor.

    http://www.imgim.com/imag...utbol-5255185_5473_o.jpg/
    bir bilek daha ne kadar esnek olabilirdiki, vücut ağırlını harika bir şekilde dengeleyen bu pijama sayesinde böyle bileklere sahip olabilir ve halı saha maçlarında rakip takımı şiddetli kınama şutları ile mağlup edebilirsiniz.

    ---

    elbette bu pijamaya sahip olma şerefine sadece bir kişi erişebilecek ve bunu herhangi bir ücret almadan yapıyoruz, yanlış duymadınız hiçbir ücreti yok. sadece bu pijamayı ne kadar çok istediğinizi bize kanıtlayın yeter. kargo ücreti dahil herşey bizden. yanında makarna ve kömürde hediye. (not: makarna burgu makarnadır )
    ···
   tümünü göster