/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +9 -8
    Sorun yok pampa bizim tek dusuncemiz Fenerbahçe yi yenmek değil , ligte yıldız sayısının bi anlamı yada bişeyi yok 2 yıldızlı bjk gs kafa tutuyor her anlamda üstünüz diye yada ilk 3 yıldızı takan gs nin şuan önemi var mı ?? Kimse demiyor mesela 3 yıldızı ilk takan gs olduğunu 4 yıldıza vurgu yapıyorum.

    Yada uefa kupasıyla dalga geçenlerin ezik Bi kupa sayanların yarı finalde üst turda sevinmeleri ve gs nin kupasıyla dalga geçenleri görünce gibime bile takmıyorum artık futbolu.

    ilk yarı gs 3 tane 2 golü destansı gol attı noldu o kadar çirkefliğe rağman fb kadıkoyde son dklar 1 golle yendi inci sözlük ergenleri doldu taşırttı başlıklarla.

    Gene kimse demiyor Dünya kupası 2002 de milli takım ilk 11 nin 9 u gsli olduğu

    Gene kimse demiyo Euro 2008 ilk 11 gene 7 kişisi gsli olduğunu.

    Avrupa dan tescilli 2 sene men yemiş açık açık şike yaptığı tescillenmiş , ama Fenerbahçe nin parasıyla yayın gelir düşecek diye ligten düşürulmemesi konuşan yok. işlerine gelmiyor. Bide utanmadan tkrdan cas şike yapmadık diye tkr dan avrupaya ihm gitmeleri hiç aldırış etmezler.

    16 YIL KADIKOYDE YENEMEDi DiYENLER.

    100 SENE GEÇSE DAHi ARENADA KUPA KALDIRAMICAK OLMALARI NE ACI

    Valla artık gibimde bile değil futbol bana ni tak kazancı yok anca günaha gırıyorum.

    Hala 80 milyonluk bi Türkiye'nin ekolü yok . Ama tek bilinen bişey var turkiye dıyınce akla gelen ilk şey GALATASARAY dır.

    Fransada 19 sene yaşamış bı gurbetçi kardeşiniz kendi yorumu
    ···
   tümünü göster