/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 51.
    +1
    Kardeşim bu gibtiri taktan cografyada kızların borusu ötüyo , iş hayatinda ozellikle. opmeye kiyamadigim sevgilim vardi bir ay kadar takildik. ama herseyimiz ayni, o ise aldatmis beni biraktiktan sonra anlasildi mesele. yarak ustune yarak yemis ben onu gibmedigim icin yalamis yutmus milleti ... erkek evet sulugözdur bunun karı kılıkla alakasi yok, gurur intikam aci... dertlesmek istersen ozelden yaz kardesim. unuttugun zaman ama tamamen unutunca o mutluluk ve oh be duygusu muthis.
    ···
    1. 1.
      +1
      Ne kaybettiysek delikanlı olmaktan, adam olmaktan kaybettik işte.. Sen onu düşünürsün, öpmeye dokunmaya kıyamazsın ama elin oğlu acımaz..
      ···
      1. 1.
        +1
        Bizim yıllarımızı giben bu kizlar daha 30'a gelmeden zengin koca arayısına gircek. işim sebebiyle cok iş kadini tanidim , emin ol hepsi sadece diplomali ev kadini başka vasfi yok. iki kelimeyi bir araya getiremezler, keşke o sevgilimle deli dolu gezip tozsaydik diyecekler bundan eminim. ama ben sen o bu farkli ulkelerde farkli sehirlerde olucaz. bu yil kurtulmam lazim bu topraklardan , acim cok buyuk. kizi gibtir et en buyuk problem iş-gelir eşitsizligi - dayisi amcasi ile yukselen binler...
        ···
   tümünü göster