/i/Tarih

''Tarih bir meslektir, bir hobi, gevezelik, anekdot ya da asparagas değildir.'' (Pierre Goubert)
    başlık yok! burası bom boş!
https://www.facebook.com/...46637/?type=1&theater
  1. 1.
    +3 -1
    Tigir:Er adlı sayfanın gönderilerini uzun süredir takip ediyorum bugün böyle bişey paylaşmışlar. görmeyenleriniz de olmuştur muhtemelen normaldir. ama hala duşakabinoğulları diye hun döneminin kıyafetleriyle dalga geçen şuursuzlar özellikle bunu iyi okusun. sizin yaptığınızı hiçbir ülkenin vatandaşı yapmaz tarihlerine sahip çıkar. siz değerlerinize sahip çıkmıyorsanız ben kendi değerlerime sahip

    Tayyipçi huur çocukları kendilerini savunmasın diye sesimizi çıkartmadık ama artık bu kadarıda yeter! Sizin gibi Türkçülerinde dıbına koyayım. Bu paylaşımdan Tayyip'i savunma manası çıkaranlarında ayrıca anasını gibeyim. Sadede gelelim, Gürcü dölü Tayyip'in 16 imparatorluğa ait olan diktirdiği temsili askerleri hepiniz biliyorsunuz. Bazı solcular hemen bunlarla dalga geçmeye başladı, fakat bir baktık Türkçülerin de bunlardan geri kalır yanı yok. Orada Türklüğü temsil eden askere "Duşakabinoğlu" demek nasıl bir rezilliktir?

    Hadi solcular avel, bir tak bilmiyor, Türkçülere ne oluyor? Orada duşakabin dediğiniz adamın giysisi Hun döneminde kullanılan giysilerden biridir.

    Türkçü dediğin cahil olmaz, şeytanı ayakta giber dememize rağmen maalesef bunun hep tam tersi oluyor. Her önüne gelen kendine "Türkçüyüm" demeye başladı. Ne kadar 3.sınıf Türkçü varsa sülalesindeki tüm dişileri gibeyim. Türkçüler kendi atalarının giydiği giysilerle bile dalga geçer olmuş.

    not popi olmak değil amacım isteyen çugulayabilir. sadece aklınızı başınıza alın diyorum size.
    ···
   tümünü göster