/i/Resimler

cheeseeee
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +27 -6
    ahahah devletlerin ismine bak sizin ben cibiliyetinizi gibiyim boylemi rahatlatıyosunuz kendinizi yok öyle bir ırk yok
    ···
    1. 1.
      +1 -8
      Aptal aptal konuşma hepsini araştırabilirsin. Tarih bölümünde okuyan birisine de sorabilirsin. TÜRK MÜFREDATINDA da geçer bunlar.
      ···
    2. 2.
      +12 -4
      Türk müfredatında oç ların ne işi var kürtmüş ahahah ya güldürmeyin beni amk
      ···
      1. 1.
        +1
        Ahahahah şukunu vermek icin giris yaptım :D
        ···
    3. 3.
      +1
      hepsi arap iran kökenli kanka k.bakma işte hitit köken asur köken felan
      ···
    4. 4.
      +1
      Selahaddin Eyyubi'nin ailesinde Türk ve Araplar da vardı. Selahaddin Eyyubi senin dediğin gibi Kürt devleti kurmadı. Kendisinin soyunda Türkler, Araplar ve Kürtlerden oluşuyordu. Tutup sadece Kürt devleti dersen yanlış yapmış olursun. Selahaddin Eyyubi'nin kurduğu devlet ise Kürt devletinden ziyade, Türk, Arap ve Kürtlerin içinde yer aldığı bir devlettir.
      Bir de Kürtler tarih boyunca sürekli ya Acemlerin ya Türklerin ya da Arapların yanında yer alarak günümüze kadar gelmişlerdir. Türkler gibi ulus devletler kurarak hiç var olmamıştır. Anca Selahaddin Eyyubi gibi soyunun bir kısmında kürtlük varsa hemen bu devlet kürt devleti deyip işin içinden çıkmaya çalışıyorsunuz.
      edit: M.ö. 200.000'den M.S. 2015'e kadar insanlar sürekli bir birleriyle ilişki içinde olmuştur. Sonuçta ne saf Türk ne de saf Kürt vardır. Kendi adıma, atalarımdan biri kürt bile olsaydı ben yine de kendime türk derdim. Sonuçta kendimi Türk olarak düşünüyorum. Bence herkes kendini ne olarak düşünüyorsa "O" dur.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster