/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2 -3
    laptop çantası bide gömlekliyim amk. oturdum 2 tane orta boy paket söyledim dedim geçiyim kenara bekliyeyim. Kızlar var 3 tane ortason filan sessizce konuşuyolar. Sanırım mühendis filan diyor. Sonra yiyecekleri sırada burda 8 parça var 3 kişiyiz 8/3 kaç eder diyolar birbirine bakıyolar. işte bu sırada bunu bir tanesi bile söyleyemedi
    6 tanesini ayıralım 2 kaldı onu nası 3 bölcez hesap edemiyorlar. üzüldüm yani. iyiki matematiği kırmışız filan diyorlar bide okuldan kaçmışlar zaten. Annesi aradı tekini çabuk gel randevun var filan diyor o da diyor anne 10 dk kalayım falan filan.
    Sonra bak esra bunu izledin mi filan diyor teki o da diyorki ben sapık şeyleri izlemem. Diğer kızda sanki hiç izlemedin diyor ve bunu utanmadan söylüyorlar. Pizzalar hazır oldu içimden yeni nesilin dıbına koyam hiçmi utanma yok huurlarda dedim paketi aldım çıktım. Durum bu beyler.
    not:izmirdeyim. istanbulda da bi tanıdığın kızına pc vermiştim nete girsin diye. geçmişe bi baktım ferrelara filan girmiş.+18 oyunlar oynamış. ulan 12-13 yaşında kız. Bunların babalarının suçu amk. Kızım olsa internete ağır engel koyarım.Lan ferre izlesin biz sanki izlemiyoruzda 16 veya 18 den sonra izlesin.Tam karakter oturmadan izleyip huur olup çıkıyorlar.
    ···
   tümünü göster