/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    +8
    Erhanın bana itirafı üzerine "O"nu aradım.

    Senin en yakın arkadaşlarından biri kimle çıktığını bile bilmese ona ne yapardın dedim. Ağzına sıçardım gibisinden bir şey dedi. Ben de işte benimki bilmiyor, sana öyle demiş ama ben Q ile çıkmıyorum dedim. Bu tamam altuğ ya tavırlarına girdi. Anlattım her taku tek tek, dipteyken oradan çıkıp erhanı oraya soktum. Sslerle kanıtladım her şeyi yaptım. Erhanın şerefsizlik yapıp hakkımda yalan söylediğini ortaya çıkardım. Eyvallah erhanım. Helal hoş olsun ne diyeyim.

    Benim kız atlattı. "ikinize de çok teşekkür ederim bir insana güven olmayacağını, kardeşim denilen kişilerin nasıl arkadan vurduğunu gösterdiniz tekrardan " dedi. Erhana mesah atmış, sen nasıl bir şerefsizsin yada buna benzer bişe demiş işte. Ne olduğunu gördüm vs demiş. Tamam beyler kendimi aklamıştım. Herşey düzelicek sandım ama olmadı, onunla konuşmaya devam ettik 50 mesaj falan, sonra dersim vardı sonra yazarım dedim görüşürüz dedik çıktım girdiğimde yazdığım mesajları pek giblemedi. Sanırım bir şeyler kaybolmuştu çoktan. Bende gurur yaptım mesaj atmadım ama şimdi içim içimi yiyor. Aylar oldu beyler bu olay olduğunda 2014deydik ve ben hala acı çekiyorum lan. Hala özlüyorum. O hep behzat izlerdi her behzat ç açıp izleyişimde aklıma geliyor. Unutamıyorum. Bu olaydan sonra 2 3 kızla daha çıktım hala unutamıyorum. Bi an gidiyor, her şey düzeldi diyorum. Bir şey hatırlatıyor yine unutamıyorum.

    gibiyim böyle dünyayı, adaleti. Şuan resmine bakıyorum lan onun. Şansımı gibeyim , kaderimi gibeyim. Belki bir gün bu başlığın linkini ona atarım. Eğer okuduğunda bir gram içi sızlamazsa onu da gibeyim.

    son olarak: https://www.youtube.com/watch?v=bGCfbsfwbgQ
    ···
   tümünü göster