/i/Tespit

  1. 1.
    +41 -5
    Tipik bi ulusalcı kızı yokluk nedir görmemişler ki
    ···
    1. 1.
      +14 -2
      müthiş tespit. amk "elit" huurları.
      ···
    2. 2.
      +18 -2
      bunlar ulusalcı değiller panpa. bu karı bildiğin hdp sempatizanı lgbt üyesi, ne olduğunu çözememiş ortam kaşarı, ara sokak saksocusu..
      ···
      1. 1.
        0
        Aynn bro haklısın
        ···
    3. 3.
      +5 -11
      amini kitabini gibtigimin yavsagi ulusalcilarin elitligimi kaldi gibik pekekent yesil sermayenin cahil huurlari pekekentleri doldurmus etrafi.bu amk akpsi sizin gibi cahilliyle gurur duyan huur cocugu bi toplum yaratti. ilber hocanin dedigi gibi koylu cahildir bunu bilir tehlikeli olan yari cahiller kasabalilar bi gib bildigini sananlar bu tipler her ideolojide bol bol var. cunku turkiyedeki insanlarin yuzse 70 i huur evladi.
      ···
    4. 4.
      +2
      ilber ortaylının cahiller sözünün başına köylüleri getirecek kadar sahtekar bir huur çocuğu ne zaman oldun lan sen. Ülkedeki okur yazar oranının bu denli yüksek olmasının en büyük sebebi köy enstitüleridir. köylülük bir aşağılama statüsü değildir ilber ortaylının doğrudan atatürk köylüdür diye bir söyleşisi var hatta. ne mal huur çocukları var şu dünyada.
      ···
      1. 1.
        0
        ambul abi son iki cümle dışında haklı sen de haklısın ilginç bir durum oldu böyle de :D özellikle şu cümle çok doğru:

        --spoiler--
        bu amk akpsi sizin gibi cahilliyle gurur duyan huur cocugu bi toplum yaratti
        --spoiler--
        ···
    5. 5.
      -1
      amini yoluni yordamini gibtigimin gotvereni senin koylun madem bu kadar isinin ehli ne gibime tahil ithal ediyoruz koylulere ne gibime bilgilendirme amacli konferanslar veriliyo sizin o biz koyluyuz romantizminizi giberim bu memleketteki koylulerin yuzde 90 ı cahil ve geri kalmiştir. ilber hoca bi mulakatinda birebir bu ornekle anlatmistir burda koyluyu ovmustur cahilligini bilenden gibinti gelmez asil tehlikeli olan bi tak bildigini sanip bi tak bilmeyendir demek istemiştir ki bende ondan bahsediyorim. senin ve senin gibi gibik liseli devrimcilerin diline doladigi köy enstutuleri hakkinda isminden başka bi gib bilmediginizde agibar.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster