/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +158 -12
    Biraz uzun ama kesemezdim okuyun ufkunuz açılır.

    Sene 1998-1999 falan

    Sayısal loto baya bi devretti rakam inanılmaz boyutlara ulaştı. Pederde elinde kuponla geldi hayaller falan kuruyor. Görsen aksakallı dedeler buna numaraları vermiş sanarsın.

    Kuponu aldım elime dedim çıkar mıkar en azından haberimiz olsun çıkmadı diyip tek başına yemesin diye çaktırmadan numaraları benim deftere yazdım.

    Neyse cumartesi oldu bunun işi çıkmış kaçırdı sayısalı. Bende defterdeki numaralarla takip ediyorum durumu. Ne gibim dedelerse 2 bile çıkmadı amk. Akşam geldi bu eve merdivenleri nasıl çıktıysa nefes nefese. Bitti mi sayısal dedi evet dedim. Hagibtir yaa kaçırdık falan diyor bana sordu aldın mı numaraları diye. almadım desem kızacak. Aldım bekle getireyim dedim odama geçtim.

    Deftere yazdığım numarlardan gözüme kestirdiğim sırayı baska kağıda sayısal sonucuymuş gibi yazdım zütürdüm pedere. 30 saniye sonra peder uçan adam Sabri gibi ALLAAAAAAAAHHHH diyip başladı kendi kendini yerlere atmaya. Durduramıyorum gücüm yetmiyor delirdi herif bildiğin. Ayakkabıları bile giymeden koşa koşa çıktı evden pencereden baktım arabaya bindi tapagaz gitti. Duuur şaka diyorum duymuyor.

    Beyler peder basmış ankaraya gitmiş o gece, sabahına varmış. Milli piyango idaresine gitmiş biletle yalınayak. Paramı verin diye bakmışlar ne alaka amk kuponda 2 bile yok. Bu orda kandırmayın beni diye olay çıkarmış güvenlikler dövmüş bi de garibimi.

    Ertesi sabaha karşı geldi eve. O hırsla beni bir başladı dövmeye gözlerimi açtığımda beyaz bişeyin içindeydim üstüme toprak atıyolardı. Durun lan diyip kalktım hareket edince aha hortlak var diyip kaçmaya başladı ahali. Kaçarken halamın ayağı takılmış kafayı taşa vurmuş beyin kanamasından kaybettik. Peder evlat katilliğinden hapise girmiş ölmediğim anlaşılınca 6 ay yatırıp çıkardılar.

    Yapmayın böyle şakalar sonu çok kötü bitebiliyor.

    Edit: arkada paraları çalan serkani gördünüz mu?
    ···
   tümünü göster