/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    -1
    Beyler öncelikle ben de cilt problemi var. Seboreik dermatit bazen hiçbişey yokken bazen kıpkırmızı ve pullanan cildim oluyor.Bu sizce bi kız için kaydadeğer bişey olur mu?Ela gözlü ve sakallı bi adamım amk saçlar 3 numara.ama cilt kötü.
    Bi kız var benden 1 yaş büyük ve üst sınıfta.yaz okulunda aynı dersleri aldık ve zekamdan etkilenmişti amk bana zekisin filan diyodu. Mesela bu dersi geçtim diğeri kader günü filan diye paylaşmıştım facete altına yesssss diye yorum yapmıştı utanmıştım bile amk akrabalar görür filan diye.
    Bu kız bana bi ara hiç bakmadı veya kızlarla işi yok diye düşünüyo beni aciksüel olarak görüyo çünkü kıza ders dışında bişey soramadım amk. Bilse benim 2 günde bir asıldığımı... Bir seferinde naber filan nasıl gidiyor diyince whatsapp kur faceten yazması zor oluyor dedi.
    ulan whatsapp kurdum ortaokuldaki pekekentin birinde numaram varmış yok istanbula ne zaman gelecen falanda filanda buluşak diye. Baktım bunlar bela olcak sildim whatsappı.
    Geçen kıza bişey dedim hiç giblemedi facete ama kız aranıyor ve bakıcak adamda yok sanırım.Üzüldüğüm nokta benimde onunda yalnız kalması. yani okul bitcek askere gitcem zaten 25 filan olcak iş bulması derken bi bakmışın 30 veya 27 bana göre çok geç yaşlar bunlar zaten vücut yaşlandığı zaman hayatın anlamı neki. üzüldüğüm nokta bu kızda 30 lu yaşlarda evde kalmış kızlardan olacak.
    Gelelim son noktaya ben bu kıza teklif etsem. Büyük ihtimal beni yeterli görmeyip reddedecek ama bu kıza başkası bakmazki amk veya baksa da ciddi düşünmez. Napayım amk teklif edeyimmi yüz yüze konuşcam ünide işte. Zaten reddedilme korkum yok.Ama redderse ömür boyu çürüyeceğim korkusu var.
    özet:ilk paragraf ve son paragraf
    ···
   tümünü göster