/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +2
    Mardin midyat yemişli de yaptım askerligi. çok zor günlerdi normal zaman sapık biri değilimdir fakat askerde bişi oluyor adama. Kızın biri nöbetteyken ordan geçip durur bakıyorda bi imkan bulmuş ufak bi oglanla numara gönderdi bu.
    bende karamiomu verdiydm o gelen ufak bine

    14 - 15 mi ne yaşı her gün 2 saat yol gider gelirler transitle.
    Cam kenarına oturur yoldan çıkarır bakışlarıyla .gündüz zati sıcak herkez yanıyor o daglarda gece serinler tabi imkanı olan.

    planı kurdum hava değişimi alacam okuldan kacacak bu gibcem ben bunu gel görki çıkabilirsek hava değişimine.. öyle kafana göre cıkamazsın. hava degişimi almak kolay şehre çıkamazsın toparlarlar bir yere orada olur dağıtım.

    kısacası dilana çakış planım bir türlü yolunda gitmiyor başarıya ulaşmıyor. en sonunda tim baskına gitti telefonmu sıgaramı öyle bişi benimde planım tim gelmeden ben buna gireyim saat sabahın 3ü.. erelili arif klubede arıfi kafaladım. o iş tamam!

    kızı karakola atıp gibecem. mesajlaşıyoruz tm gelecem diyor
    kaçır beni agiber diyip durur ben aylarca plan yaptım kusursuz olsun diye ki gitmedi kusursuz gitmedi.

    gibtin seni karakola kız atamazdım yakalanırsak veya biri orosbuluk yaparsa 60 yaşına kadar askerlik yaptırırlar bu riske giremeyiz tek seçenek kalıyordu ben çıkacam samanlık dere yatagı vs vs ne buldum orada bummm.

    Lakin onada zütüm yemiyor biri görürse vururlar görmesini geç ben altıma aldıgımı inletirim bide bu garanti bakire diye hesaplıyorum. arkadaş plan gene yattı. bu olay namus davasına girer pkklıdan korktugumuzdan degil ama namus mevzusunda geri vites yapacan aga.

    bizim iş imkansıza girdi gene. Bir yandanda çekiniyorum bu pkklı bana tuzak kuruyo olabilir secenegi aklımdan geçmiyor değil. ampul alınacak şehre gittik hiç tanıdık eş dost yok.
    kız okuldan her dakika kaçar fakat ev yok nereye zütürecem?

    karakolda gibsek diye yaptım planı lakin olmamıştı herşeyi doğaçlama gerçekleştirecektim badim sinoplu hasanımın yardımıyla ben kızı kamyon kasasına atacaktım hasan ön farı sildirecekti alt devreye o arada binecekti kız gizliden bende uykum var deyip arkaya geçip kestirecem diyecektim.

    birtek telefon açmam gerekiyordu açtımda bindi bu. hasana harekete gecelim çavusum talimati verdim sms ile. ben karşı tahtadayım dilan karşı tahtada çadırıda kapattı canım badimm bide kontrol et ara bak filan kaş göz yapıyor. *

    benim kafamdan da geçti ama bunu seni bi arayım demek yerine okşıyorum çok güzel kokuyosun neden bu kadar zayıfsın gibi cümlelerle gercekleştirdm. yapıştım boynuya kız her anlamda temizdi kafam rahattı hadi yapalım dedim ve başladık 5 dk da 3 kez geldim. takımların ısınma süreçi var tabi.

    kız bakire çıktı acıyor diyip durur lakin bende hiç nezaket yok olamazdıda acımasızz olacaktım kafamda o var herşey plana göre gitmeli!!! Bunu bütün mardini şehir turu yaptırarak
    askeri aracın kamyon kasasında gibtim ve The end.

    Üzüldüm açıksası bakma öyle benimde kalbim var.
    Hiç aklımdan çıkmaz kaç sene geçerse geçsin aklıma gelir hiç unutmam. Ama düşman gibiydi oradakinler bize. Bildiğin pkklı 100 kişiden 99unu Nefret duygusu burümüş. Tabikide karşılıklı :P kuzey ırak a gönderdiler bizi 1 ay sonra. aramızda bişi olma fırsatımız yoktu zaten. Sadece telefonda konuştuk.
    hattıda kırdm sonrasında pkk olmuştur çoktan yada üniverstededir bilmiyorm haber almadım hiç.
    birkeresinde faceden aradım daha face gelmemiş heral onlara :P
    ···
   tümünü göster