/i/Tespit

  1. 1.
    +1
    ön tarafı altın sarısı renge sahiptır anaokulundan alışık olduğunuz ağır bir çiş kokusu vardır ve genellikle yapılan çişten sonraki akan damlaların %80 inin buluştuğu yerdir. erkeklerin %99,99 unun sidikli bir dona sahip olması gerçeğinide göz önünde bulundurursak sidikli don hayatımızın bir parçasıdır diyebiliriz.

    sidikli donun tarihi:
    ilk iç çamaşırı m.ö 2000 binli yıllarda yunanlılar tarafından bulunmuştur. iç çamaşırının insan oğlunun doğuştan gelen sidiğiyle birleşmesiylede sidikli don devride başlamıştır. yunanlılar yüzünden 3 bin küsür yıldır yaşayan milyarlarca insan sidikli bir dona sahip olmuştur.

    sidikli donun zararları:
    sidikli donun insan üzerinde pek fazla fiziksel zararı olmasada pgibolojik olarak zararları fazladır. örneğin üzerinizde sidikli bir donunuz var ve çişiniz geldi çişinizi yaptıktan sonra donunuza damlayacak olan bir kaç damla sidiğin donda bırakmış olduğu ıslaklığı yaptığınız her harekette, kamışınızda ve taşağınızda hissedeceksiniz. bu durum temiz bir dona düşen iki damla olsaydı don temiz iki damla çişten bişe olmaz derdiniz fakat sidikli bir dona düşen 2 damla çiş sizi pgibolojik olarak her hareketinizde rahatsız edecektir.

    sidikli donun yararları:
    ilk olarak bir insan 2 günde bir donunu değişmesi lazımdır osuruk yoluyla anüsten çıkan zararlı ve işe yaramayan bakteriler dona yapışır ve orada çoğalmaya başlarlar. sizi hasta etmeden bu bakterilerden kurtulmak için donunuzu değiştirmeniz gerekir. peki ne yaparsınız ? donumda bakteriler var diye mi donunuzu değiştirirsiniz yoksa önü tarafı altın sarısı renge bulanmış sidikli bir dona sahip olduğunuz için mi ? tabikide sidikli bir don sizin donunuzu değiştirmeniz gerektiğini düşündüren birincil şeydir.

    (zütünü iyicene yıkamayıp donunda her daim tak lekesiyle dolaşan andavalları hariç tutuyorum. tak lekesinden muzdarip olup don değiştiren mahlukatlardan olmayınız! )

    kaliteli bir sidikli don nasıl elde edilir ?
    1 gün boyunca çişiniz gelene kadar su içmessiniz böylece çişinizin asit oranını, renginin koyuluğunu ve kıvdıbını arttırmış olursunuz. çiş yapımından sonra kamışınızı sallamadan dona yerleştirirsiniz kamışınızla yapacağınız ufak bir gerilme hareketiyle çiş yolunda kalan damlaları donunuza yarı istemli yarı istemsiz bir hareketle bırakırsınız. damlanın dona düştüğünü hissettiğiniz an avucunuzla donunuzu ovalarsınız ve çişi dona yedirirsiniz 1 gün boyunca beklersiniz ve iyi kaliteli bir sidikli dona sahip olursunuz.

    unutmayın kaliteli bir sidikli don temiz bir dona ihtiyacın artımını sağlar. ! sağlıklı günler dilerim

    iyi geceler beyler ...
    ···
   tümünü göster