/i/Televizyon

Sözlüğün renkli altincisi.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5
    şu kemalistlerle dinciler aynı madalyonun iki yüzü amık biri atatürkü kullanıp rant sağlamaya çalışıyo diğerleri ise dini. yoksa ülke giblerinde değil amk
    ···
    1. 1.
      0
      öncelikle o reklamı bu kadar uzatma sebepleri adamların paraları yok amk. reklam alamıyor adamlar belkide tek gelirleri budur allah vere.
      ama daha farklı bakalım olaya örneğin cumhuriyet gazetesi 1.5 tl iken zaman gazetesi 75 krş. üstelik zaman gazetesi birinci sınıf kuşe kağıt birde. peki nasıl oluyor bu ? halk alabilsin diye zararına satıyorlar tabikide. ama kimse babasının hayrına zararına iş yapmaz. demek ki zarar etmesin diye bi yerlerden destek alıyorlar. böyle adaletsiz bir ortamda yaşanılan rekabet nasıl olcak peki ? halk tv nin cumhuriyet gazetesinin stv yle zaman gazetesiyle rekabet edebilmesi mümkün mü ?
      ha kendi düşüncemi söyleyeyim. ben solcu yayında istemiyorum sağcı yayında istemiyorum kardeşim. tarafsız, yorum yapmayan beni yönlendirmeye çalışmayan programlar haberler görmek istiyorum televizyonda. Eşşek kadar adamım amk kendim yorumlarım haberleri ben. Düşüncesi doğruda olsa yanlışta olsa kimse benim yerime düşünemez. o yüzden benim gözümde halk tv nin falanda diğer kanallardan bir farkı yok amk.
      özet: hiç biri gibimde değil.
      ···
   tümünü göster