/i/Acil

  1. 1.
    +57 -15
    okulun önündeki atatürk büstünü yıkarlerken iyiydi amk.. gibimde değiller şahsen.
    ···
    1. 1.
      +8 -22
      herkesi sorumlu tutamazsın arkadaşım, hele 7 ila 10 yaş arasındaki çocukları hiç sorumlu tutamazsın, eğer ülkede bu olayların yaşanmamasını istiyorsak,ki en çok isteyenlerden biriyim bu insanların eğitime ihtiyacı var. ayrıca duvardaki atatürk portresini görmedin sanırım, seni bilmem ama benim içim elvermiyor atatürk portresinin o manzaraya karşı bakmasına
      ···
      1. 1.
        +21 -5
        kürde pkkya yardım yok arkadaş. kimse kusura bakmasın. egedekiler dururken işim olmaz doğuya yardım.
        ···
      2. 2.
        +30 -2
        Neden hep doğu ya?

        Bir kere de Ege'den, Karadeniz'den, iç Anadolu'dan bi projeyle gelin.. Yeter ya, hep aynı acındırma politikası değil mi bu? Ben bu adamlara yardım yapmakta çekimserim, çok isteseler zaten kendileri de yaptırabilirler, devlete her konuda isyana kalkıyorlar, bunu da söylesinler?

        Bir diğer husus, doğuda her ailenin ortalama 3 çocuğu var. Yalan mı? Yapmayın birader madem bu kadar, bakamıyorsanız yapmayın. Irkçılık olarak algılamayın bu sözlerimi, genelleme olarak da algılamayın. Ama biliyorsunuz iyice soğuttular kendilerinden.

        Sen orda en ufak bi olayda polise askere taş at, ben de çocuğuna yardım edeyim?

        Yok ya..
        ···
      3. 3.
        0
        müdür odası oda değil ahır resmen
        ···
      4. 4.
        +4
        okulun koordinatlarını ver obusler hazır panpa!
        ···
      5. 5.
        +4
        ARKADAŞLAR vallahi kötü biri değilim ben ama bu insanlara yardım etmek gelmiyor içimden. niye diye sorarsanız bunların en efendisi bile büyüdüğünde ülkeye düşman oluyor verdiğimiz imkanlarla bizi gibiyor. yarın bir gün bu çocuklar okuyup adam olduklarında ülkemizde biyerlere gelmeleri sizden bizden daha kolay. çünkü her departmanda her şirkette dayıları var kolonileşmişler. hiç okumasalar bile kendilerine yer buluyorlar. ben herkesi seven dürüst bir insanım ama içimden yardım etmek gelmiyor. kusura bakmayın sözlüğü ve yardımlaşmayı seviyorum her zaman böyle başlıklara destek verdim. buna verememem benden bunu istemeyin.bu insanların büyükleri hakkımızı sömürüyor taşeron şirketlerin başlarında hep bunlar var ve hükümet bunlara askeri, siyasi, ticari her alanda peşkeş çekiyor. bizden daha ne istiyorlar ? veremem kardeşim içimden vermek gelmiyor.bu yazdıklarım insanlık dışı değil, ırkçılık falan da değil.bu yazdıklarım savunma pgibolojisidir. arkadaşlar beni yanlış anlamayın.bu yazdıklarıma ön görü de diyebiliriz.
        saygılar...
        ···
      6. diğerleri 3
   tümünü göster