/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +193 -38
    dolar kaybetti diyenler nerede lan? dolar 2.60 oldu amk.ulu haşmetli padişahınız merkez bankasına yönelik faiz baskısından beri dolar 2.32'den 2.60'a fırladı. nerede o çok türkiye sevdalısı akp'liler? bıdı bıdı konuşuyordunuz gezi olayları sırasında, türkiye milyarlarca dolar kaybetti diye.

    gelin görün ki gezi olaylarında dolar 1.80'den 1.90'a çıktı.o dönemde doların çıkmasının sebebi sadece gezi olayları da değildi.fed'in faiz arttırımı da etkili olmuştu. hadi biz onu yine de gözardı edelim.

    peki 1.90'dan sonra neler oldu? 17-25 aralık yolsuzluk soruşturması, bank asya'ya el koyma, yasaların, hakimlerin, savcıların soruşturmalardan el çektirilmesi ve değiştirilmesi,son zamanlarda merkez bankasına yönelik faiz indir baskısı, üstüne fed'in faiz arttırabileceği ihtimali. zaten ekonomi sıcak parayla ite kaka gidiyordu.bir tak ürettiğimiz yok, üretimden tek anladığımız inşaat.

    bütün bunların sonucunda 1.90'dan 2.60'a dayanan dolar.

    bu kadar da olmaz. tamam gezi olayları sırasında ortalığı yakıp yıkanı savunmuyorum.ama herkesi bir kefeye koyup, sabahtan akşama kadar oraya haklı bir şekilde, yasalara uygun olarak eylem yapan insanları bile terörist, vatan haini ilan ettiniz. gerekçe de ülkenin milyarlarca dolar kaybetmesiydi. şimdi kaybetmiyor mu ülke? kaybediyorsa siz neredesiniz?
    ···
   tümünü göster