/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    0
    Kardeş bence istanbulda okumanin sana çok faydasi olur. Hem maddi acidan hem kulturel acidan. Universiteyi fuhus yuvasi zannedip gotune baka baka geri donen cok eleman var. Sen okumak icin gidiyosan okula bu yaptiklarini daha dogrusu yapamadiklarini ekgib biseymis gibi gorme. Ailene yuk olmak istemiyorsan girer bi ise calisirsin hem calisip hem okursun. Bunlar gibayet edilecek seyler degil. Istanbulda bi okul yaz ve hem calis hem de oku.
    ···
    1. 1.
      0
      panpa, bende senin gibi dusunuyorum. istanbulda bir uni kazanirsam hem calisip hemde okumaliyim diyorum. zaten pek tutumlu biriyimdir. yani okul icin gerekli olan yol yemek giyim kusam parasini part time bir isle karsilayabilecegimi dusunuyorum. ve sanirim buyuk ihtimal bir de kiz arkadasim olacakmis gibi hissediyorum nedense.

      benim kafama takilan sey tamamen kiz meselesi. gibisme sevisme vs bu tarz seylerden mahrum kalmam. sen olayi iyi ozetledim ama hala mutsuzum
      ···
      1. 1.
        0
        Ulan keşke bende senin gibi olsam. Yemin billah ediyorum keşke böyle kız arkadassizliktan gibayet eden birisi olsaydim. Kardeşim bak akli basinda olgun bi insana benziyorsun benden sana tek tavsiye eline ekmegini al git helal sut emmis birisini bul ve onu kaçırma. Ben anlatsam yemin ediyorum oturur aglarsin bu kadar net soyluyorum. Kiz milleti basa bela kardesim seni vezirde eder rezilde. Sen once o yuce divanda kendini padisah gibi hissedersin ama sonra esas padisahin elinde parasi altinda arabasiyla saray kapisina geldigini gorup seni saray soytarisi gibi kapi disari ettiklerinde anlarsin. Kucuklukten gelen bi sevgilin yoksa unide bas geç hepsi bu. Hayata daha olumlu bakmayi ogren ben 1 soyleyim sen 10 anla kardeş
        ···
      2. 2.
        0
        panpa zaten benimde amacim takilmak ciddi dusunmuyorum uniden biriyle. mahallede bir kiz kucuklukten beri asigim ama asiri dindar kiz yuzume bile bakmiyor. bende umursamadim artik. yani vezir padisah olayi degil benimkisi gonul eglendirme takilma amac sap gozukmemek ;)
        ···
      3. 3.
        0
        Eh iyi bari o zmn basarilar knk
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster