/i/Resimler

cheeseeee
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    0
    Empati kuramıyorsun kardeşim,onu söylemeye çalışıyorum.Bak yazılarımı ya tam okumadın,ki belli yazılarımı tam okumayacak kadar sagyısız biri de değilsin, ya da tam cevaplamdın. Kardeşim ben diyorum ki yanında kalçası görünen bir etek giymiş kadının yanında çalışamazsın. Erkek kadın gibi değil. Kadın mastürbasyon mudur nedir yazımını dahi bilmem,onu yaparken bile günlük sohbetini sağlıklı bir şekilde devam ettirebilen bi varlık. Erkek öyle değil cinsel dürtüyü aldığında yapısı gereği aklı ile gibi yer değiştiriyor bu konuda hassas varlıklarız.Bu yüzden iş yerlerinde vs kadının giyimine de standartlar getirilmiştir.Sen kadına özgürlük herkes eşit istediğini giyinsin diyemezsin. Konu burada etek boyuysa yazar arkadaşımız haklıdır, tecavüzcü zihniyete sahip damgası bile yiyemez. Abartıyorsun.Sonra da kendi içinde yarattığın canavarla savaşmaya başlıyosun.O canavarı da duruduk yere o adam ilan ediyosun.O adam etek boyunu eleştirdiği gibi sokaktaki apaçileri de eleştiriyor emin ol.Adamın amacı "bu kızlar beni azdırıyor böyle giyinmemeleri gerek"tarzında bir cümle ile eleştirmek değil. Toplumun ahlak yapısını sadece erkekler düzeltemez, tıpkı sadece kadınların da düzeltemeyeceği gibi.

    Sen birbirine karıştırmışsın tüm olayları. Sana göre bu adam etek boyunu eleştirirken aynı zamanda 60 yaşındaki amcanın(ki o konuda sonuna kadar haklısın giyimine çok dikkat eden kız arkadaşım erzurum gezisinde başına gelenleri anlatınca şok olmuştum. dıbına kodumun huur çocuğu yobazları... neyse )yaptığını desteklediğini nereden çıkardın. Açıkça söyliyim ben de kızın etek boyuna karşıyım. Kardeşim olsa kesinlikle uyarır bana ne kadar küfretsene giymesine müsade etmezdim.Ha söyliyim beni de kılıfa sokma bunu ona sevgimden yapardım dindarlıktan değil.

    Resimle ilgi bir şey söylemedim, söyleyeyim.Baba oç net.Hem kendi oğlunu hem kızları utandırmış bin. eminim daha beraber resim falan çektirmezler.
    ···
   tümünü göster