/i/Resimler

cheeseeee
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    0
    söylemle olmuyor bu işler.
    hala ama hala yazdıklarımı çarpıtmaya devam ediyosunuz, hala "adama tecavüzcü dedin" diyorsunuz, bıktırdınız. biraz sosyolojiye merak salın, toplumu okumasını bilin, etrafınıza bakın, tarih okuyun, felsefe okuyun, gözünüzü seveyim. binlerce yıldır üzerine tartışılan ahlak tanımını iki bez parçasına bağlayan zihniyetedir lafım. ahlak ile dini bir arada tutup sunanlaradır lafım. toplumu zehirleyen de budur.
    kız kardeşin yok, ablan yok, bilmem neyin yok ne demektir, nasıl bağladın konuyu buraya bilinmez, lakin ablam da var, o ayrı konu.
    tecavüzcü zihniyetine sahip biri eyleme geçmediği sürece tecavüzcü sıfatını almıyor zaten. ancak o zihniyete sahip olduğunu belli eder. 60 yaşındaki amcaların torunu yaşındaki kızlara yalanarak bakmasının altında yatan düşünceden bahsediyorum. tecavüzcülerle aralarında tek fark düşüncelerini eyleme geçirmemiş olmasıdır. bu düşüncenin temeli tehlikeli diyorum. "öyle kadınları dinleye dinleye kadın gibi düşünmeye başladınız" gibi abuk cümlelerle iki saattir anlatmaya çalıştığımı çarpıtmaya çalışmayın artık. hakikaten yordunuz beni. biraz düşünün öyle yazın, rica ediyorum.
    ayrıca ben kimseye eksi vermem, prensibimdir. herkes her şeyi söyleyebilir, oturalım tartışalım. sert de yazabilirim, bir başkası da sert yazabilir şahsıma yönelik. ancak farkındaysan eksileri yiyen aslında benim, bu çarpık zihniyete sahip insanlar değil.
    ···
   tümünü göster