/i/Resimler

cheeseeee
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +2 -2
    Ya andaval mısın tdk. Adam doğru bi eleştiri yaptı adamı tecavüzcü yaptın dinci yaptın akpli yaptın her dıbına koduğumun sıfatını ekledin adama.Çok belli ablan ya da kız kardeşin yok. Anlamıyorsun zannediyorsun ki bu adam cinsel dürtüleri yüzünden bunu söyledi. Alakası yok, kız kardeşi olan bilir, sırf birazcık daha hava olsun diye kardeşlerinin normal giyiminden daha da açık giyinince nasıl kızarlar kardeşlerine ya da babalar da aynı şekilde kızlarına. Bundaki amaç kızına kardeşine cinsel dürtülerini engellemek mi sence? Ahlak dediğin şeyin ya erkekte ya kızda olması lazım gözüyle bakıyosunuz olaya. Erkek her ne durumda olursa olsun ahlaksızken, kız sadece birine verince ahlaksız duruma düşüyor son olayların toplumda yarattığı tramva sonunda. Halbuki öyle değil. Kız da erkek de oturmayı kalkmayı konuşmayı giyinmeyi bilecek. Bunu baba-abi-abla öğretmeyecekse hem erkeğe,hem kıza o zaman toplum öğretecek. Gerçi pgibolojisi mala bağlamış bir Türk toplumu ne kadar öğretebilir, doğru söyleyenleri de ne kadar ciddiye alınır bilmiyorum.

    Bak çok basit bişey söyleyecem erkeksen anlarsın zaten.Çalıştığın yerde ancak züt loblarını kapatacak kadar etek giyen sexy bir bayan olsa sen orda ne kadar işine odaklanabilirsin bunu bir düşün. Neden çoğu yerde kılık kıyafet yönetmeliği var sence? Sırf akpli, muhafazakar ve ya tecavüzcü oldukları için kadınların onların dürtülerini engellemesi için mi?

    iyice uzattım yazıyı bol eksi yicem bu yüzden ama ö.dğil. Kadınları dinleye dinleye kadın gibi düşünmeye başladınız abi. Herkes tecavüzcü tacizci değil mk bi bak çevrene kaç tane tanıdığın var tacizci tecavüzcü? Herkes eli gibinde mi dolanıyo sence. Karı muhabbetlerinin %70 i ortamda muhabbet olsun diye açılan muhabbetler. Yapmayın abi. Tamam gırgır olsun diye binlik yapabiliriz de huur ÇOCUĞUDA DEĞiLiZ.
    ···
   tümünü göster