/i/Resimler

cheeseeee
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +14 -17
    not: eksileyin yavrularım, eksileyin. ne güzel ülke. tecavüz vakalarının artış oranıyla doğru orantıda ilerliyor sözlükteki tepkiler de. inci sözlük bence bu ülkenin basit bir simülasyonudur. ergenler çoğunlukta olabilir ancak zihniyet olarak ülke ortalamasına bir hayli yakın bence. bu yüzden burada takılmayı faydalı görüyorum aslında.

    ulan tecavüzcü zihniyetine sahip mahlukat seni
    utanmaz, köhneleşmiş beyin seni
    ülkeyi batıran, tak çukuruna döndüren zihniyetin ta kendisisin
    şu yaştaki kızların eteğine mi dikkat ediyorsun lan sen it
    ulan çıplak bile dolaşsa o gözle bakamazsın şu yaştaki kıza, ayıptır!
    tüm toplumu sizin gibi hastalıklı beyinler için mi düzenlemek zorundayız lan?
    gibtir ol git, gözüm görmesin seni. elim ayağım titriyor sinirden. siz nasıl bu kadar insanlıktan çıkmış, bu kadar yavşaklaşmış tipler oldunuz.
    bir ülke nasıl bu kadar muhafazakarlaşırken aynı zamanda ahlaksızlaşabiliyor, anlamak mümkün değil. alın okuyun şu yavşağın yazdığı cümleyi, tekrar tekrar okuyun ve anlayın tecavüzler neden oluyor. temeli budur kardeşim. bu tecavüzcü zihniyetin neyden güç aldığını idrak edin. toplumun en az %60'ı bu kafaya sahip arkadaşlar. oturup bu zihniyeti tartışın. bu zihniyet 21. yüzyıla büyük bir darbedir, topluma büyük bir tehlikedir. yazık.
    aynı zihniyet @9'da da mevcut. yazık, gerçekten yazık.

    edit: lan bu kadar tartıştık daha asıl @7'nin kendisi gelmedi hahah. lan olm bak gelirsen sen de küfrünü edebilirsin istediğin gibi ama cevap olarak aşağıda yazdıklarıma bakarsın. yukarda yazdıklarım ilk sinirle yazılmıştır. kimseye tecavüzcü demiyorum, tecavüzün temelinde yatan zihniyeti anlatmaya çalışıyorum ve bi nevi bu zihniyetin ne kadar çarpık olduğunu söylüyorum ki haberiniz olsun. ister gavat dersiniz, ister aşağıda önce bana ahlaksız diyip sonra "doğmamış kardeşini gibeyim" tarzı cümleleri sarf eden insanlar gibi alçalabilirsiniz, fark etmez. düşüncenin temelindeki yanlışlığı söylemeye devam ederim ben. elbet ilerde siz de anlarsınız olayı, ne diyim amk.
    ···
    1. 1.
      +2 -4
      çağdaşlıkla veya bağnazlıkla yaptığın açıklamanın gram alakası yok. biz o yaştaki kızlara veya o eteği giyen herhangi yaş grubunda bir bayana-kadına-kıza ne dersen ' potansiyel tecavüzü hak eden kahpe ' gözüyle bakmıyoruz ki. sadece o etek o yaşta biraz fazla değil mi bunu kastediyor. of yavrudaki bacaklara bak demiyor ki eteğin boyu biraz kısa onu kastediyor.
      zihniyetini bi kontrol et,karşındaki ne diyo anla ondan sonra parla birader. hassas konular bunlar zütüne tdk klavuzunu sokar klavuz açarlar sonra.
      ···
    2. 2.
      0
      hala doymadınız mı? anlamamakta güzel direniyorsunuz.
      hiçbir tecavüzcü güne başlarken kahvaltısında "bugün tecavüzü hak eden birisine tecavüz edeyim bari" demez. tecavüz bir zihniyetin anlık bir dürtüyle eyleme geçme halidir. bu zihniyet ise üzerinde konuştuğumuz düşünceden güç alarak temeli oluşturur. tecavüz eden kişi eyleme geçmeden bir hafta önce de sizin gibi düşünüyordu büyük ihtimalle. üstelik toplumda en "normal" olarak kabul edilen insanlardan biridir. burada kimsenin "tecavüzü hak ediyor bu" dediğini söylemedim. neyi anlatmaya çalıştığımı idrak edecek kapasiteye ulaştıktan sonra cevap ver, rica ediyorum. yoksa söylediklerimi çarpıtmaktan başka bir halta yaramıyor yazdıkların.
      ···
   tümünü göster