/i/Resimler

cheeseeee
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +7 -6
    yaşları kaç bunların beyler. yazık amk o kızlar bu yaşta 1 karış etekle dolanıyorlar. muhtemelen bi kaç yıl sonra vermeyede başlarlar. kızlara acımaktan çok onlara çakan erkeklere olan oluyor orası ayrı. geçenlerde 14 yaşındaki kızı beceren 16 yaşındaki erkeği tutuklamışlardı. mantık nerde amk. kızı neden tutuklamıyosun. sex sadece erkekler oluncamı suç.
    özet: tüm sistemin dıbına koyayım
    ···
    1. 1.
      +3 -2
      @7'ye verdiğim cevap senin için de geçerli yavşak. bitmişsin. yarın öbür gün tecavüz edersin sen de. bu tür adamların hepsinin işte bu yeni türkiye denilen tak çukurunda söz sahibi olması asıl toplumu bitirendir.
      ···
    2. 2.
      +3
      senin beyin nörönlarına attırayım gavat seni. o yaştaki kızı öyle giyinmesin demek tecavüzcü olmak demekmi. ayrıca bilinçaltında sağlam pid0fili barınıyor senin söylemiş olayım. kimse kıza o kıza cinsel obje olarak bakmadı. biz burda yeni neslin ahlaksal olarak ne halde oldugundan bahsederken nedense sen olayı cinselliğe getirdin. tecavüze bağladın. bence asıl tecavüzcü senin gibi düşünen gavatlar.

      Edit. Kimse derken kendimi kastediyoruzm
      ···
      1. 1.
        +2 -1
        ayrıca biz kız erkek ayırmaksızın bakıyoruz olaya. o babanında dıbına koyayım, o erkeğinde, o eteği o kıza giyindiren aileninde. biz türküz kardeş. bizim genlerimizde gavatlık yok. senin gibi mezhebi genişler bizden değiller.
        ···
      2. 2.
        +3
        "biz türküz kardeş"
        hasgibtir ulan ordan. türk kültürünün neresinde varmış bu zihniyet? türk kültürünün özünde hatun dediğin kağan ile ortak kararlar alır, atına biner okunu sallar, savaşırdı. size kalsa kadın dediğin evinde oturacak, evine bakacak, kendi gibik zihniyetinizle tasarladığınız o çarpık "namus" kavrdıbına uyumlu yaşayacak... vs. bana arap asimilasyonunu türk kültürü olarak anlatma sakın ha!
        ayrıca bana pedofil falan demişsin. klagib bir suçlu refleksidir bu da. suçu kendisinden alıp karşısındakine atmak.
        tecavüzcü olmak demek değil, tecavüzcü zihniyetine sahip olmaktır. zihniyetten bahsediyorum. tecavüzcü de eylemi gerçekleştirmeden önce tecavüzcü olarak anılmıyor. tam da sizin gibi zihniyete sahip bir insan olarak yaşdıbını sürdürüyor. bazısı eyleme geçmeden ölüp gidiyor, bazısıysa bir zaman sonra eyleme geçerek tecavüz vakalarının olmasına sebebiyet veriyor.
        bu bir zihniyet meselesidir. ancak daha benim ne anlatmak istediğimi dahi kavrayacak muhakeme yeteneğine sahip değilsin. okuduğunu tartıp öyle cevap ver.
        ···
      3. 3.
        +1
        ulan adamda beyin yokki amk. ben ne diyorum bu ne diyor. kendi söyleyip kendi oynuyor. atına binip savaşmazmı dedim ben, veya evinde oturur evinimi bekler dedim ben. nerenden uyduruyorsun kuzum bunları.

        klagib bi suçlu refleksiymiş. kimse sana bişey demeden sen hepimizde ne tecavüz bıraktın ne haysiyet. ?
        ···
      4. 4.
        +1 -1
        temelden bahsediyorum güzel kardeşim, çok yordun beni lan. lütfen, rica ediyorum, yazdıklarımı iyice oku ama. valla yoruldum bak.
        ···
      5. 5.
        +1
        @tdk
        neyse panpa konu dağılıyor ister istemez. özetle ben ilerde kızım olursa kendi kararlarını verebilecek olgunluga ulaşıncaya kadar bu tarz giyinmesine müsaade etmem. aynı şekilde oğlum olursada böyle binliklerine de müsaade etmem. kendi kararlarını alabilecek yaşa geldikten sonrada istediğini giymekte hür olacaktır. laflarımın arkasındayım. bu yaştaki çocuklar bu ahvalin devamıyla birlikte ilerde ecem h. tarzı gündem olabiliyorlar. dikkat ettiyesen ihtimal kullanıyorum. olurlar şeklinde kesinlik belirtmiyorum.
        ···
      6. diğerleri 3
    3. 3.
      0
      Sen yada bir başkası kendine hakim olamıyor diye millet neden kapalı giyinmek zorunda olsun be dıbına koyduğumun hıyarı sen gibini zaptedemiyorsan yada bir başkası zaptedemiyorsa millet ne yapsın kes ulan o gibini çünkü adam olamamışsın onu taşımaya ihtiyacın yok çünkü allah sana gibi verdide herkesi gib diye mi verdi pekekent başkasını kapatmaya başkasını örtmeye başkasını gizlemeye çalışacağına önce kendini kapat önce kendi gözlerini aşağı indir bırak başkası nasıl davranırsa davransın yeterki sen doğru davran
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster