1. 26.
    +13 -8
    insanları türkçülükten tiksindiriyor dıbına kodumun gavatları. Bir kaç bozkır çerisiyle afilli afilli başlıklarla çoğu küfürlü bir taka benzemeyen yazılar yazıp, karşıt görüşlü biri çıktığında yönetici arkadaşın ATILDIN diye artistliyiğle son derece ego kasılan sayfa. Ulan aq sorsan hayatta bir taka yaramayan, allahın tüm çulsuz, gereksiz bir kaç andavalı toplanmış Biz turkuz alayınızı keseriz, keseceğiz dünyaaa korkun bizdeeen havasıyla ona buna laf ediyor. Albız alsın birde, başka etnikteki kişilerin tipleriyle dalga geçmeleri yokmu... Mustafa Kemal, Atsız gibi şahsiyetlerin isimlerinide kirletiyor gereksiz herifler. Amk ergenleri, çoğu hayatta bir tak edememiş, insanlığa bir katkısı olmamış, tipsiz, salak, bir çok hakarete uğramış aşağılık kompleskli veletler güya çok üstünlerde, zaten profillerine bakarsanız kiminin fotoğrafı yok, kimide hep kendini bir tak sanarak poz vermiş falan filan...

    Uğraşmaya değmez, sayfayı beğenenlerinde, yöneticiyi destekleyeninde dıbına koyam.
    ···
    1. 1.
      +1
      Şuku. Gerçek milliyetçi tanıdıklarım amcalarım bana bunları söylemişti ama aldırış etmemiştim şimdi yavaş yavaş ne olduklarını anlıyorum sonuna kadar haklısın.
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      adamlar "biz Türkçü değiliz" diyor ve kendilerine Türkçü diyenlere gerekli cevabı veriyor. doğru oku şunun yazılarını kendini rezil etme.
      ···
   tümünü göster