/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    0
    Abi sakın kimseye taviz verme. Ciddi ilişki düşündüğün varsa yardır sadece. Seni sen yapan şeyi sakın kaybetme. illa am istiyosan adresini ver şişme yollatıyım sana.
    ···
    1. 1.
      0
      yok pampa kaybetmem zaten. Ama ciddi bi şeyin zamanı geldi gibi ve bu kızlar arasında çok güzellerde var istesem her türlü ayarlarım ama işte karakterimde yok binlik
      ···
    2. 2.
      0
      Bi kızla hoş vakit geçirip olayın sevgililiğe gitmsi binlik değil abi. Niyetin temizse yürürsün birine. Diğer türlü karakterimde yok diyorsun zaten. Adamsın.
      ···
      1. 1.
        0
        şu ana kadar en mantıklı cevap sağol panpa. Ama o kişininde beni sevmesi lazım yani öyle sırf beğeniliyorum diye benle çıkmaması lazım . Bundan nasıl emin olabilirim
        ···
      2. 2.
        0
        Panpa bu işin matematiği yok. Kız şunu şunu yaparsa senden gerçekten hoşlanıyordur, yok şunu şunu yaparsa beğenildiğin için çıkıyordur felan diyemeyiz. Onu sen anlıcaksın. Tavırlarından bakışlarından.
        Olmadı riskli bir yöntem; coolluğunu kaybedeceksin bir süreliğine bakalım devam ediyor mu. Ama toparlayamayabilirsin benden söylemesi. Okuldaki tüm değerini kaybedebilirsin.
        ···
   tümünü göster