/i/Televizyon

Sözlüğün renkli altincisi.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +154 -66
    öncelikle helal olsun acına tv8 deki işte benim stilim reytingin dıbına koydu show daki bu tarz benim 60.cı sıralara kadar düşünce show tv bu tarz benimi bitirdi.

    bülent ersoy bile yenildik ama başımız dik falan diye konuştu koskoca divanın jüri oldugu yarışma pes etti.

    survivor'un zaten haftada 4 günün hepsinde lider olmasını bırak özeti bile en kötü 3.cü oluyor sıralamada ve tv8 gibi bir kanalda.

    bu adamı sevme sebebim sadece başarısı değil çalışanına verdiği değerdir. yakın bi arkadaşım burda kameraman bu adam kameramanlarını bile ezmiyor en fazla maaş alan kameraman acun medya kameramanları onuda geç samimi olan herkese ekmek kapısı sağlıyor.

    misal dilsiz bir varmısın yokmusun yarışmacısı para alamayınca sırf ekmeğini kazansın diye acunn.com da yazarlık yaptırıyor iyide para veriyor. insanlar çokmu okuyor o dilsizin adını bile bilmiyor çokmu merak ediyor ne yazmış? etmiyor ama acun o adamın engelini biliyor ve benim arkadaşımın dediğine göre ciddi derecede engelliler acun medya ve tv8 de iyi fiyatlara çalışıyor uzmanlık alanı olmamasına rağmen.

    örneğin öğrenci bir kız üniversite parasını kazanmak için survivor da yaptığı tek iş boyamak. oyunda kullanılan aletleri vs renklere boyuyor ve bundan çok güzel para kazanıyor.

    üstelik hayatı boyunca parasıyla gösteriş yapan bi adam değil. en gösterişli yerlere dahi tişört giyip gidiyor kimseye zengin havalı görünme çabası içinde olmamış ama bu nedense birilerine batıyor.

    acunun bu sözlükte düşmanları var ama ben bu sözlükte hiç vehbi koç düşmanı göremedim. hiç aleyhine açılan başlık göremedim. milyar dolarlar kazanıp çok vergi ödüyorum vergi ödemek istemiyorum diye utanmadan açıklama yapan mustafa koç aleyhine tek bir başlık göremedim.

    yada paraları yurt dışına akıtıp özel cari açığın dıbına koyan ve daha az vergi ödeyen yüzlerce milyarder aleyhine hiç başlık göremiyorum.
    ···
   tümünü göster