/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    -2
    iyi günler gencler. ygs 2011de 452,33 yapan bi abiniz olarak size bi kaç bilgi vericem..

    Sinava çalışmadiysaniz daha çalışmayın bu kez. Seneyede bırakabilirsiniz yani çok arkadaşım oldu dershane+ bireysel calışarak 400 yapan...

    ilk önce sallama taktiklerini vericem. ilk olarak bi soruyu dusunun. Bu soruyu sizin hazirladiginizi dusunun. giblarida kendiniz koyuyorsunuz tabi. işte ösym prensibide boyle 5 tane sık var tutma olasılığı 100de 20değilmi? Ösym de bu şıklardan 2 tanesini zayıf celdirici birini orta celdirici diğerinide güçlü çeldirici olarak hazirliyor. Guclu celdiriciler Aynı -1 le 1 gibi . Doğru cevabı seçmek yorum yeteneginize kalmis. Ve sunuda soyleyeyim, guclu celdiriciler her zaman dogru cevabin saginda yada solunda bulurlar mesela dogru gib d dimi celdirici ya c dir ya da e dir. Aklinizda bulunsun.

    ikinci bir husus ise osymde 4 kez ardarda ayni gib gelemez. 3 kez ustuste b yaptin 4.su b olamaz kontrol etmelisin.
    Ucuncusu ise her testten 40ar soru var dimi. 5 er tanede sık. Her testte muhakkak 8 tane a 8 tane b 8 tane c ... Olmasi gerek. Mesela turkce testinin hepsini doldurdun. 9 tane a 7 tane e cikti sorularinda yanlislik var demektir 8 e 8 olmalidir.

    Turkcede fazla sallamayin amk neyinj salliyonuz okuma anlama işte. Turkcede dilbilgisinden pek anlamıyodum zaten dil bilgisinde sorulara zamani harcamıstım. 2 gun kala falan sinav calisma yat eglen uyu.

    Matematikte ise deneme yanilma yöntemini dene mesela üstel bi fonksiyon mu var hemen sıklardan bak. giblar soyle olsun 2 3 4 5 6.
    4den basla baktin ki sayi yuksek cikiyor shaa kucuk bi sayi secersin baktin ki kucuk cikiyor buyuk sayi secersin bu kadar basit ama hizli olmak gerek.

    Geometride cosinüs ve sinüs teoremlerini kesin bil. Fizikde bile uyguladığımı hatırlıyorum ve soruyu çözdüğümüde.

    Son haftalarda deneme coz bol bol. Mesela 2 gun kala ben bi soru cozumunu ogrenmistim cikmişti yapmıştım amk bala bak :D

    Ben sinava nasil girdiğimi soyliyim. Sinav esnasında neler oluyor gibisinden bahsedeyim tecrube olur sana. Mesela Ben pazar sabahı kalktım bi güzel sıçtım. ( sende sıç bence sonra tuvaletin falan gelir gibi tutarsın) üstümü giyip sarelle ekmek arası yedim. Aldım amcamı yanıma arabayıda ben kullandım gittik okula amk. Okul anasinin ami gibi kalabalik. Girmedim okula amcama sigara ictigimi soyledim sigara aldım adam hiç hayir demiyor sinava gircegimi bildigi icin. Oyle konusuyoruz amcamla muhabbet falan ettik. Okula girmek istemedim cunku bayilanlar olucak kusanlar ve dahası.. Bu yüzden sende girme bence. Neyse girdik salona. Başladın çözmeye. Sürekli saate bakma konsantren bozulur. Hic bakma demiyorum 10 soruda bi bak. Turlama taktigini uygula. Sorulari kafanda kolay zor diye ayir. O anin heyecani olabilir mesela donecegin kolay soruya +++ yap. Dondugunde bak. Sinavdan ciktiginda da tvlerde cevaplar falan olur bakma sakin. Heyecan olsun olm kac kez giriyon sinava amk :D benden bu kadar hadi başarılar..
    ···
   tümünü göster