/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    -1
    senden önceki nesillerde sen geldiğin için aynı muhabbeti yapiyordu. her nesil bir sonraki nesile böyle tahammülsüz.. bir ev yapılırken harcın içinde her şey olur sağlam olması için. insanları kabullenmeyi ve bir şeyler paylaşmayi öğren. bilgeliğine güveniyorsan bilmeyenleri aydınlat. karı gibi mızmızlanma amk.
    ···
    1. 1.
      0
      KARI GiBi MIZMIZLANMIYORUM BEN BURAYA SENDEN FAZLA EMEK ETTiM BURAYA 2. NESiLKEN GELEN BiR YAZARIM BEN SENiN GiBi GERÇEKLiĞi BiLEBiLiNMEYEN BiR 1. NESiL DEĞiLiM ! BANA BURADA DESTAN YAZDIRMA ÇEKEMEMEZLiK DEĞiL SEN HiÇ EMEK VERMEMiŞSiN SÖZLÜĞE SENiN GiBi YAZARIN DA GEÇMiŞiN DE AMINA KOYAYIM ! BU KADAR... DAHA 1K ENTRY GiREMEMiŞ ADA BANA SÖZLÜK ÖĞRETiR OLMUŞ AMINA KODUĞUMUN YERiNDE ...
      ···
      1. 1.
        0
        ağlama la dıbına kodumun ergeni zorunami gitti söylediklerim. burada sıçtığın 2 entry ile sözlüğün züt bekçisi olduğunu mu zannediyorsun dalyarak. verdiğin tek kelime faydalı bir şey var mı burada saçmalayıp onu bunu eleştirmekten başka am düdüğü. senin özgüvenini sahiplenme duygularını gibeydim ben dıbına kodumun kültürsüz yobazı. toplum içinde yaşayamayan insan ilişkilerinde dışlanmış dıbına kodumun asosyali. istemediğin veletler senden daha fazla prim yapiyor burada kabullenemiyorsun. çünkü zeka seviyen onlardan bile aşağıda. insanları dışlayarak sözlük geçmişini kullanarak bir yerlere gelmeye calıştığın için giblenmiyorsun. adam burnunda ki sümüğün lafını yaparak bile seni düz yatırıp ters gibiyor hazmedemiyorsun.

        son sözüm sana vereceğim en iyi eğitim seni anırta anırta gibmek olur, daha dersini almazsan ananla babanı üst üste koyup senide aralarına koyup gibmek olur. dıbına sokup çıkarttığımın çomarı. kültürsüz ailesini gibtiğim.
        ···
      2. 2.
        0
        gibimde değilsin ...
        ···
   tümünü göster