/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    0
    @hardb0y
    hardb0y ;
    özlemişim,ne zamandır yazamıyorum amk. işler tıkırında dediğine göre ülkelerin borç durumlarından pek haberin yok anlaşılan.bu paralara nereye kime gidiyor sorusu önemli diye düşünüyorum. sömürü düzeninde yeni başrol oyuncuları artık ülkeler değil, uluslararası şirketler ve ülkelerin birleşerek kurduğu kuruluşlar.AB,islam işbirliği,vs. vs. hangisi aklına geliyorsa. illuminati var yeaaa deyip kestirip atmak saçma olmakla beraber, büyük sermaye sahiplerinin oyundaki paylarını da azımsamamak gerek.3. dünya savaşı ne ile olur bilemem ama,4. sü taş ve sopalarla olacak diyor einstein,ki fena bir tespit sayılmaz. Sömürecek bir şey kalmadığında şenliği gör sen. Topla topla nereye kadar ? Ya da öldür öldür nereye kadar ?
    Çok beklersin demişsin,e kardeşim torunum bunu görecek demiyorum ki ben de.Uzun bir süreçtir bu,kapitalist düzenin yerleşmesi de uzun sürdü keza. Annen ile ilgili verdiğin örneği, direkt olarak "ANNEN ANNEMDiR!" diyerek pas geçiyorum.Her AKP severe huur,her solcuya komünist oç diyenlerden bir farkımız olmalı. Küfretmekten başka söylecek sözü olmayanlardan sanırım farklıyız ? Evet evet öyleyiz. Hitler ve stalin ikilisi konusunda yazacaklarının %90 ını okuma zahmetinde bulunmam ve dürüst olmak gerekirse direk altına imzamı atabilirim.her solcuya komünist gözüyle bakmayacağını zannediyorum,pkk dan dem vurmuşsun misal,ki pkk nın marksizm-leninizm ile zerre kadar örtüşmediğini biliyor olman lazım. Biliyorsun farzedip devam ediyorum.2 sinin yaptığı aynı mücadele değil bence. Artı komünist amca banka soyuyo şunu yapıyo derken, kaç tane masum canı aldığını sorgularsak o insana duyulacak hissiyat ona göre net bir şekilde değişir zaten. Banka soyma eroin kaçırma cinayet vs.vs. devlet eliyle tetikçilere yaptırılmadı mı sanki ? Sorsan oral çelik gibi adamlar için vatan aşkıyla yanıp tutuşur diyecek akıllı(!) insan çok. Yaftalamak kolaydır dostum, arayışı nedir önemli olan odur.Ve o 68 liyim diyen dayının ne kadar 68 li olduğu önemli, bin dediğin oğlunu iyi yetiştirememiş demek.Bir mahir çayan deniz gezmiş var,bir de ertuğrul kürkçü var dostum. Bunlar ilginç şeyler.AKP ye gelince,ona oy veren bir insanda ya ağır uyku vardır,ya da maksadı iyi değildir diye düşünüyorum.3. seçenek kör bakıyor olmak olmalı.

    Edit : Hastayım konuyu biraz incin ilerlettim idare edin, stalini savunanı da sktir et ayrıca.Red orch. call of duty oynayıp oynayıp gaza geliyorlar amk. Akıllı adam bulup tartışma şansı pek olmuyor..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster