1. 1.
    -1
    ebenin dıbını gibeyim ömercan, ebenin dıbını. senin doümana vesile olan, seni o çukurdan çekip çıkaran kadın varya işte onun dıbına koyayım, hem de böyle x artdaki gibi de değil, public disgracedki gibi, mahallenin torbacı zencisinden hobo dayoya kadar kim varsa toplayıp koyayım.

    çıktığın çukurun sahibininde dıbına koyayım, o çukura abı hayatı akıtan pederciğinin de. aynı anda hem zütünü hem de burun deliklerini gibeyim, evet bir çırpıda yapayım bunları, sonra durup bekleyeyim. biraz kendine gel, sonra tekrardan başlarım evveliyatını gibmeye, senin yaşamaya devam ettiğin bütün gelecek olasılıklarını da gibeyim.

    şu yerden bitme huuryu da al git insandan ırak bir yere ne tak yiyorsanız yiyin. ben senin yaptığın amdavallıklaeı çekmek zorunda mıyım? hatta onunla da yetinme o yerden bitme kezonun yayanındaki diğer yerden bitme huur kezoları da al git. grup falan takılın, ne diyim? lakin uzak durun insanlardan. yaşadığınız her 1 saniyeyi saatlerce bangır bangır dinlemek zorunda mıyım? dinlemiyorumda dıbına koyim, zorla dinlettiniz durakta yeter lan yeter. senle de kalmadı tabi şu karbiratörüne mum damlattığımın gibik otobüsü gelene kadar duymadığım olay kalmadı. ona buna kız ayarlamışlar bunu bununla yakalamışlar hölököyn kölököyn dıbına koyim. bir de çatallı ergen sesleriyle bağırmıyorlar mı, gelde vurma!
    ···
   tümünü göster