/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +12
    https://www.youtube.com/watch?v=5rwlxwj8rv8

    biz derken asosyalleri kastediyorum.ezilenleri,arkadaşı olmayanları.sevilmeyenleri ve sosyal fobisi olup hayatı dört duvar arasında çürüyen insanları.

    ne kadar koyuyor değil mi bu saydıklarım.her gün nefret ediyorsunuz böyle olduğunuz için.hep normal bir insan olmak istiyorsunuz.defalarca denediğiniz iyileşmek için yaptığınız şeyleri aklınızdan atamıyorsunuz,fayda etmediği için...
    niye yaşıyoruz biz?niye.biz şu an kendi hayatımızı giberken insanlar dışarıda bir yerlerde eğleniyor.sen ne zaman eğlendin ki.ne zaman çıkıp kafanı sonuna kadar dağıttın.utanmadan sıkılmadan otobüse bindin.güzel bir kızla tanışmak için yanına gittin.

    gözünüzde bir damla yaş,bu yazdıklarımı okuyup bana hak veriyorsunuz şu an.evet gerçekten haklıyım.en kötüsüde ne biliyor musunuz?.bunun bir tedavisi yok.ne yapsanızda değişmeyecek.yaşlanıp hastahanedeki yoğun bakıp ünitesinde ölümden önce son saatlerinizde hayatınızı değerlendirip ben sonuna kadar yaşamışım diyemeyeceksiniz.içinizdeki pişmanlıkla silinip gideceksiniz bu hayattan.veya çoğunluk kısım gibi biz öbür tarafta huri giberiz laflarıyla kendinizi mutlu edeceksiniz..biz bu hayat için fazla iyimseriz,bu hayatta olmamalıydık.
    ···
   tümünü göster