/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +6
    şimdi okuyacağınız hikaye çok fazla hüzün , utanç ve gözyaşı içerir. duygusal panpalarım o yüzden okumaz ise kendileri için daha iyi olur.

    5-6 hafta kadar önce bütler bitti memlekete dönüyorum , mersinde müstakil bir evimiz var arkadaşlarla buluştuk falan filan derken ilk 1-2 hafta geçti ondan sonra haliyle canım sıkılmaya başladı. bir gün evde kimse yokken sıkıntıdan açim bir ferre izleyeyim dedim açtım ferremu , hdmı ile tv ye bağladım. 137 ekranda son ses ferre mu izliyorum keyfime diyecek yok. tam nirvanaya ulaştım spermlerim çıldırdı boşaldım boşalacam , tv son seste olduğu için hiçbir sesi duymamışım meğer o esnada kız kardeşim arkadaşıyla eve gelmiş ve salona girmişler ben dal daşak ortadayım bir anda sesi duydum bunlar şok olmuş bir vaziyette bana bakakalmış döndüğüm an spermler fırladı kardeşimin arkadaşı çığlık atarak evden kaçtı. ben ise utancımdan yerin dibine girmiş bir şekildeyim ne diyecem bilemiyorum gözlerimden 1-2 damla yaş geldi o sırada , sonra kardeşime ( lise son sınıf ) ne istiyorsan yapacam yeterki annemlere söyleme. dedim. o da 100 euro istedi ( bende euro olduğunu biliyordu. ) çıkardım tereddüt etmeden verdim.

    vel hasıl gel zaman git zaman üniye dönmeden son gece arkadaşlarla çıkacaz annemden arabayı istedim arkadaşlarla son gecemiz falan filan çektim.

    annem ne dese beğenirsiniz çok ferre izleyip her yeri batırmayın dedi ve kahkahayı bastı. benim yüzüm kıpkırmızı oldu cehennemin dibine girseydim de bu utancı yaşamasıydım dedim içimden. arabayı aldım bastım gittim ertesi günde uçağa bindim ve gittim o gün bugündür ( yaklaşık 15 gündür ) ne annemle ne kardeşimle konuşmadım.
    ···
   tümünü göster